Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Cīņas Floridā

Dažādi junioru „Orange Bowl” čempionātā trešdien Floridā gāja Latvijas junioriem. Mikus Gavars nospēlēja par pieciem sitieniem labāk nekā pirmajā kārtā, un vismaz vairs nav pēdējais, savukārt Laurai Jansonei veicās sliktāk nekā pirmajā kārtā. Lai gan zemāk par iepriekš ieņemtajām pozīcijām viņa nenoslīdēja, konkurentes, kas ir augstāk par 3.vietu no beigām, jau ir priekšā par sešiem sitieniem.

 

Gavara rezultāts bija 78 sitieni (+7 virs PAR) – par pieciem sitieniem labāk nekā pirmajā kārtā. Līderi tikmēr kārtoja savus rēķinus. Vadībā joprojām ir anglis Ben Parker, kas pēc pirmās kārtas fantastiskajiem 63 sitieniem neko daudz sliktāks nebija arī otrajā kārtā – 67 sitieni.

 

Savukārt Jansonei gāja sliktāk nekā pirmajā dienā – 83 sitieni, kas ir par trim vairāk nekā pirmajā kārtā. Meitenēm trauslā vadībā ir kaliforniete Angela Park ar 141 sitienu (71+70).

 

Tā kā jāspēlē vēl divas kārtas, un turnīrā ir tikai pusceļš, jācīnās tik tālāk. Ja izdosies labs finišs, tas arī uz sacensībām kopumā ļaus raudzīties optimistiskākā noskaņā.

 

Rezultāti pēc otrās kārtas: http://www.jrorangebowl.com/upload/dl/Golf/Round_2_Scores.pdf

 

Pēdējās izmaiņas , 29.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē