Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tērauda nerviem

Vai uz spēles likti miljoni dolāru zvaigžņu turnīrā, vai izredzes apspēlēt savus principiālos sāncenšus vietēja mēroga mačos, ikviens spēlētājs ir izjutis, cik daudz ir atkarīgs no domu straumēm paša galvā. Apmācību internetā piedāvā vadošais Anglijas golfa psihologs, kura programmu ikvienam golferim rekomendē ļoti autoritatīvas organizācijas.

Jau vairāk nekā 10 gadu Anglijā par golfa psiholoģijas guru uzskata Brian Hemmings, kura vadībā stratēģisku apmācību izgājušas augstākās klases komandas un dažāda vecuma individuāli izcili golferi. Hemmings vadībā golfā nepieciešamās prasmes ir apguvuši arī tādi uz viļņa esoši Anglijas golferi kā Ross Fisher un Chris Wood.

Hemmings prasmes rekomendē Anglijas Golfa savienība un tās treneru daļas vadītājs Stephen Burnett, kā arī Eiropas PGA. Hemmings ir sarakstījis grāmatu “Mental Toughness for Golf: The Minds of Winners” un regulāri vada nodarbības PGA profesionālās pilnveidošanās programmā.

Nesen Hemmings uzsāka jaunu praksi, piedāvājot pilnībā internetā bāzētu apmācības programmu ikvienam, kas vēlas uzlabot mentālās prasmes un apzināt savas psiholoģiskās spējas labākiem panākumiem golfā. Programma ir piemērota gan PGA profesionāļiem un treneriem, gan junioru vecuma golferiem un ikvienam interesentam.

Būtiski, ka programma ļauj iegūt sertifikātu, kas apliecina gūto kvalifikāciju golfa psiholoģijas apmācībā. Tādējādi iegūtās zināšanas var pielietot, jau sniedzot padomus citiem. Autori uzskata, ka programmas dalībniekiem sertifikāta iegūšanai vajadzīgas 25 līdz 30 apmācību stundas, kas veicamas ne ilgāk kā gada laikā.

Maksa par dalību programmā ir 295 mārciņas.

Ar Hemmings piedāvājumu iespējams iepazīties arī plašāk.

Pēdējās izmaiņas , 16.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē