Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvaru rēķins atklāts

Ar teicamu panākumu gadu ASV studentu sporta (NCAA) sezonā uzsāka Krista Puisīte, pirmdien izcīnot uzvaru „Claud Jacobs Intercollegiate” turnīrā un palīdzot Teksasas valsts universitātei triumfēt komandu ieskaitē. Pirms pēdējā raunda Krista dalīja 4.vietu, bet čempiones titulu izcīnīja pārspēlē.

Krista pārspēlē bija pārāka pār Kamryn Ruffin no Tulsas universitātes. Abas spēlētājas trīs sacensību kārtas "Victoria Country Club" laukumā izspēlēja ar 225 sitieniem jeb deviņiem sitieniem virs PAR, tādēļ uzvarētājas noteikšanā ar 54 bedrītēm nepietika.

Pirmo bedrīti pārspēlē Krista Puisīte izspēlēja ar PAR atbilstošiem pieciem sitieniem, bet viņas sāncensei bija par vienu sitienu vairāk, kas ļāva studentes karjerā pirmo uzvaru Amerikā svinēt Latvijas spēlētājai. Pārspēlē izšķirošs bija trešais sitiens, ko Krista trāpīja uz grīna, bet Ruffin bumbiņa nenoturējās uz grīna un nonāca bunkurā sliktā pozīcijā.

Sacensību pirmajā kārtā svētdien Krista Puisīte nospēlēja ar 80 sitieniem (+8 virs PAR), taču nākamajās divās kārtās viņai bija komandā labākais rezultāts - attiecīgi 71 sitiens (-1 zem PAR) un 74 sitieni (+2 virs PAR).

Teksasas valsts universitātes uzvaru komandu vērtējumā savā debijas sezonā Amerikā veicināja arī Māra Puisīte, kura ar 230 sitieniem (+14 virs PAR) individuāli dalīja 10.vietu.

Teksasas valsts universitātes golferes mājinieču lomā „Claud Jacobs Intercollegiate” uzvarēja trešo gadu pēc kārtas, taču nekad iepriekš komandai nebija izdevies sasniegt tik labu rezultātu kā šoreiz. Summā uzvarētājas bija pārākas ar 912 sitieniem.

Pēdējās izmaiņas , 15.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē