Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Uz Meksiku citreiz

Ja Britu salās savulaik ir bijuši spēkā īpaši vietējie laukuma noteikumi, kas reglamentēja spēli II Pasaules kara laika apstākļos, tad LPGA tomēr nolēma savas tūres dalībnieces no šādas pieredzes pasargāt. Draudošās vardarbības dēļ atcelts "Tres Marias" čempionāts Meksikā.

Narkotiku tirgotāju grupējumu rēķinu kārtošana ar ieroču palīdzību Meksikas centrālās daļas ziemeļos ir kļuvusi par tik ikdienišķu parādību, ka LPGA vairs neuzdrošinās aicināt golferes laukumā. Tūres komisārs Mike Whan atzina, ka pats kā tēvs nespētu mudināt citus vecākus sūtīt savus bērnus uz bīstamo Morelijas reģionu.

Protams, tūrē uzsver, ka sacensības notiks nākamgad, ja vien drošība reģionā būtiski izlabosies. Vismaz pagaidām funkcionāri klusē par otru Meksikā paredzēto LPGA turnīru, uz kuru novembrī Gvadalaharā aicina bijusī pasaules ranga līdere Lorena Ochoa.

"Tres Marias" čempionāts bija paredzēts no 21. līdz 24.aprīlim, un tā atcelšana paplucina jau tāpat ne pārāk kuplo sezonas kalendāru. Izmaiņu dēļ golferēm pēc "Kraft Nabisco" čempionāta aprīlī būs gandrīz četras brīvas nedēļas, līdz Alabamā sāksies "Avnet LPGA Classic".

Sezona LPGA tūrē sāksies pēc divām nedēļām Taizemē.

Pēdējās izmaiņas , 04.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē