Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger rekords apdraudēts

Spožu debijas sezonas startu nodemonstrējušais Jhonattan Vegas ASV PGA tūrē pretendē labot Tiger Woods piederošo rekordu un kļūt par golferi, kam visātrāk izdevies nopelnīt divus miljonus dolāru. Daudzi uzskatīja, ka 26 gadus venecuēlieša uzvara "Bob Hope Classic" ir tikai nejaušība. Bet velti...

Pēc dalītas 3.vietas pagājušās nedēļas "Farmers Insurance Open" Vegas tikai piecos aizvadītajos turnīros ir sapelnījis 1 294 591 dolāru, kas paver labas iespējas apsteigt Woods. Pašreizējam rekordistam divu miljonu dolāru robežas sasniegšanai vajadzēja 16 sacensības.

Tāla sitēja reputāciju iemantojušais Vegas bija tuvu vēl augstākai vietai arī "Farmers Insurance Open", taču pēdējā raundā 18.bedrītes (PAR 5) izspēlē viņš otro sitienu trāpīja ūdenī un finišēja ar bugiju. Taču Vegas nesamulsināja spēlēšana "Torrey Pines" laukumā vienā sabiedrībā ar Woods un Phil Mickelson, turklāt pamatīga līdzjutēju pūļa priekšā.

Vegas pastāstīja, ka izbauda katru spēles mirkli, un pašlaik jūtas kā sapnī, turklāt spēle iet no rokas. Savu potenciālu Vegas lika nojaust jau pagājušajā gadā, kad ar sešu sitienu pārsvaru uzvarēja "Argentine Open". Tiesības uz spēlēšanu ASV PGA tūrē viņš nopelnīja 2010.gadā ar 7.vietu "Nationwide" tūres naudas balvu listē.

Woods jauno konkurentu slavēja par pacietību spēlē, bet "Farmers Insurance Open" uzvarētājs Bubba Watson uzteica Vegas par gudru spēli un labu svingu. Vegas otrajai uzvarai pēc kārtas pietrūcis viena nedaudz labākas spēles uz grīna.

Taču par panākumu trūkumu Vegas tāpat nevar sūdzēties, jo divu nedēļu laikā viņš pasaules rangā ir ticis par 118 pozīcijām augstāk uz 69.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 01.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē