Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe staro

Arvien tikpat apburoši smaidot, Natālija Gulbe gatavojas 2011.gada sezonai un ar pasaules kalibra zvaizgznei raksturīgu pieeju saviem korporatīvajiem atbalstītājiem pievērš ne mazāku uzmanību kā treniņiem. Par Gulbes pirmssezonas gaitām videoapskatu ievietojusi LPGA, liekot saprast, ka tūrē ar golferi arvien nopietni rēķinās, lai gan iepriekšējā sezona viņai bija smaga.

Gulbe pastāstīja, ka 2010.gads viņai bija līdz šim grūtākais kopš iekļaušanās LPGA tūrē. Janvārī veiktās muguras operācijas dēļ bija vajadzīgs ilgāks laiks, un tikai sezonas vidū puslīdz izdevies atgūt savu spēli. Par galveno pērnā gada sasniegumu Gulbe uzskata to, ka nav apstājusies, un tūrē spēlēs arī šogad.

Pagājušajā gadā Gulbei nevienā turnīrā neizdevās iekļūt TOP 10, bet par spēlētājas labāko panākumu var uzskatīt dalītu 14.vietu "US Open".

Savukārt jaunajā sezonā Gulbe sev vispirms novēl veselību, bet pirms sacensībām vēl izbauda iespēju pavadīt vairāk laika kopā ar draugiem un ģimeni. Jau tradicionāli Gulbe Nevadā atbalsta "Boys & Girls Club", kurā ar viņas palīdzību golfā var darboties zēni un meitenes, kam citādi tas nebūtu iespējams.

LPGA videoapskata veidotāji nav aizmirsuši uzsvērt, ka Gulbe ir pirmā latviešu izcelsmes spēlētāja LPGA. Gulbe pastāstīja, ka viņai pašlaik ir 14 korporatīvie mārketinga partneri, taču pievilcīgā spēlētāja apzinās, ka tieši golfs ir panākumu atslēga viņas sekmēm citās jomās.

Cerams, ka jaunā sezona Gulbei būs veiksmīgāka, un sekos kāds jauns ieraksts uzvaru sarakstā, kur līdz šim vientuļš ir triumfa brīdis 2007.gada "Evian Masters".

Natālijas Gulbes videoapskats

Pēdējās izmaiņas , 27.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē