Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Atkal plēsīgs

Gatavojoties jaunajai sezonai, Phil Mickelson atteicies no veģetārisma un atkal kļuvis par gaļēdāju. Strikti veģetārai diētai viens no pasaulē labākajiem golferiem bija pievērsies pēc ārstu ieteikuma artrīta dēļ, taču fiziska spēka trūkuma dēļ viņš mainīja piecus mēnešus ilgušo uztura praksi, un atkal jūtas labi.

"US Masters" čempions žurnālistiem pastāstīja, ka bez gaļas uzturā viņam nav bijis spēka treniņiem svaru zālē. Vasarā Mickelson lietojis medikamentus un vārguļojis, līdz beidzot atradis sev īsto ārstu un terapijas veidu. Lai atgūtu zaudēto fizisko spēku, golferis savā ēdienkartē atkal iekļāva dzīvnieku valsts olbaltumvielas, kas viņam palīdzējis atgūt formu un trenažieros cilāt iepriekš ierastos svarus.

"Piecus mēnešus biju strikts veģetārietis, un viss bija OK, taču visbeidzot tas bija lemts neveiksmei," par savu diētas pieredzi teica Mickelson. "Esmu daudz iemācījies par ēšanas paradumiem un diētu. Ēdu daudz vairāk dārzeņu nekā iepriekš un cenšos sabalansēt uzturu, nevis tikai pārtikt no olbaltumvielām, kā iepriekš," viņš piebilda.

Pasaules rangā Mickelson ir noslīdējis uz 4.vietu, taču viņš pats vairāk priecājās par to, ka var spēlēt, un artrīts nav paspējis progresēt tiktāl, lai apdraudētu karjeru profesionālajā golfā. Mickelson sagaida, ka 2011.gadā sasniegs savus pagājušās sezonas mērķus. No pērnā gada Mickelson ar prieku atceras tikai uzvaru "US Masters", bet visas pārējās cerības ir pārliktas uz jauno sezonu.

Mickelson kopā ar Graeme McDowell, Louis Oosthuizen un Martin Kaymer ir četri "Major" čempioni, kas šajā nedēļas nogalē spēlē turnīrā Abudabi.

Pēdējās izmaiņas , 20.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē