Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Kļūsti par Woods partneri!

Ja sagribas uzspēlēt kopā ar Tiger Woods, nekas īpašs pat nav jādara, vien jāaizpilda pieteikums PGA Eiropas tūres sacensību mājaslapā un jāpagaida, vai paveiksies izlozē. Unikālo iespēju amatieriem ar šeihu vērienu bez maksas piedāvā "Dubai Desert Classic" rīkotāji.

Lai pretendētu 9.februārī vienā flaitā ar Woods un diviem amatieriem uzspēlēt "Dubai Desert Classic" Pro-Am dienā, līdz 21.janvārim jāreģistrējas "Dubai Desert Classic" mājaslapā, bet izloze notiks divas nedēļas pirms turnīra sākuma. Laimīgais uzvarētājs saņems arī "golf in Dubai" divus īpašos viesmīlības sezonas abonementus golfa spēlei.

Zināmi nosacījumi pretendentiem gan ir paredzēti, jo kungu handikapam jābūt ne augstākam par 18, bet dāmām noteiktā robeža ir HCP 26. Tāpat arī paša ziņā ir izdevumi, kas saistīti ar nokļūšanu Dubaijā un dzīvošanu uz vietas.

"golf in Dubai" vadītājs Mohamed Juma Buamaim paskaidroja, ka ar iespēju sastādīt kompāniju Woods rīkotāji vēlas iedrošināt amatierus baudīt burvīgu pasākumu. Turklāt dažus padomus Woods saviem spēles partneriem noteikti neliegšot.

Woods Dubaijā pretendēs uz karjerā trešo uzvaru "Dubai Desert Classic", lai turpinātu 2006. un 2008. gadā "Emirates Golf Club" gūtos panākumus.

Pēdējās izmaiņas , 12.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē