Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ar labdarības akcentu

LPGA tūrē paziņots 2011.gada sezonas kalendārs, kur parādījies arī kāds profesionālajās tūrēs līdz šim neredzēts jaunums. Vienā no gada 25 turnīriem golferes nesaņems ne centa, visus materiālos ienākumus atvēlot golfa attīstībai un jauno spēlētāju izaugsmei.

Tūres dalībnieces spēlēs 12 valstīs, un pirmie mači sāksies 17.janvārī Taizemē. Savukārt sezonas noslēguma uzvarētāju turnīrs paredzēts no 17.novembra Orlando, Floridā.

Kalendārā ieplānots par vienu turnīru vairāk nekā pagājušajā gadā. Jauni turnīri būs ASV, Taivānā un Ķīnā, tostarp martā Arizonā paredzētā LPGA Dibinātāju kausa izcīņa, kur absolūti visa balvu nauda nonāks LPGA un ASV Golfa asociācijas (USGA) apvienotās golfa programmas rīcībā, lai veicinātu golfa attīstību bērnu iesācēju līmenī.

Ne visi līdzšinējie turnīri saglabāja savu vietu kalendārā, taču tūres vadība cer, ka kāds no tiem varētu atgriezties pēc gada. ASV risināsies 13 no visiem 25 turnīriem.

Gada pirmais LPGA "Major" būs "Kraft Nabisco" čempionāts, kas marta beigās sāksies "Rancho Mirage", Kalifornijā. Līdz ar Līgo sāksies LPGA čempionāts Pitsfordā, bet "US Open" paredzēts Broadmūrā, Koloradospringsā no 7.jūlija. "Major" sezona noslēgsies ar "British Open" no 28.jūlija "Carnoustie" laukumā, Skotijā.

Rudens pusē pasaules labākās profesionāles gaidīs spēles Solheim Kausa izcīņā no 23. līdz 25.septembrim. ASV dzimušās LPGA labāko golferu un Eiropas tūres mājinieču komandas tiksies Īrijā, "Kileen Castle".

Pēdējās izmaiņas , 10.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē