Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas esence

Ja Eiropas amatieru retingā labākos kungus jau iepriekš noteica pēc R&A uzturētā pasaules ranga, tad dāmām 2011.gadā spēkā arī būs līdzīga sistēma. Loģiski, ka Eiropas amatieru rangā Latvijas golferes ir tikušas ievērojami augstākās pozīcijās, nekā lielajā pasaules reitingā.

Līdz šim pēdējā publicētajā Eiropas rangu tabulā Krista Puisīte ieņem 127.vietu, Laura Jansone ir 249.vietā, bet Māra Puisīte ieņem 421.pozīciju. Savukārt Linda Dobele ierindota 568.vietā.

Katra gada beigās Eiropas Golfa asociācija (EGA) reitinga pirmajam trijniekam pasniegs apbalvojumus. Medaļu par 2010.gadu kā labākā Eiropas amatiere nopelnīja zviedriete Caroline Hedwall.

Kungiem EGA ir publicējusi tikai reitinga pirmo 200 golferu vārdus, taču Latvijas pārstāvību tur neatrast. Pēc dāmu ranga nojaušams, ka ļoti aptuvenu vietu Eiropas reitingā var iegūt pasaules ranga pozīciju dalot ar trīs. Ja Dāvis Puksts un Kārlis Broders pasaules rangā ir starp trešā tūkstoša sākumu un vidu, tad Eiropā tas dotu vietu aptuveni astotajā simtā.

Pēdējās izmaiņas , 06.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē