Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Futures" tūrē 16 turnīri

Tuvojoties Ziemassvētkiem, LPGA "Futures" tūres vadība paziņoja 2011.gada sezonas kalendāru, kurā iekļauti 16 turnīri 13 ASV štatos un Meksikā. Sezona sāksies marta beigās Floridā, un "Floridas Natural Charity Classic" norises vieta Laurai Jansonei ir zināma pēc dalības tūres kvalifikācijā.

Nedēļu pēc "Lake Region Yacht and Country Club" paredzētā "Floridas Natural Charity Classic" būs vēl viens turnīrs Floridā, kam sekos sacensības Meksikā, bet aprīļa beigās sacensību karuselis griezīsies jau robežas ziemeļu pusē, Teksasā.

Kalendārā ir ievērots reģionālais princips, un spēlētājām nebūs Amerika jāšķērso krustu šķērsu turp un atpakaļ. Pamazām turnīru norises vietas virzīsies ziemeļu virzienā, un sezonas noslēgumā tūres čempionāts septembrī būs Albānijā, Ņujorkas štatā. Tā noslēgumā kļūs zināmas 10 golferes, kas iegūs ceļazīmes uz LPGA tūri.

Par tūres vienīgo "Major" uzskata "Tate & Lyle Championship", un tikai tajā paredzēts spēlēt četrus raundus. Balvu fondi gan visos turnīros ir visnotaļ līdzīgi, svārstoties no 100 000 līdz 135 000 dolāru.

Organizatori cer, ka turnīru skaits vēl pieaugs, un LPGA "Futures" tūres kalendārs janvārī kuplināsies.

Tikmēr 2010.gada sezona ir uz izskaņas sliekšņa. Golfs.lv novēl visiem prieka pilnus Ziemasvētkus un gaiša optimisma pilnas noskaņas, lai nākamgad gūtu jaunus panākumus golfa laukumos!

Pēdējās izmaiņas , 23.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē