Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Woods sāk ar iepirkšanos

Piektdien 30 gadu jubileju nosvinējušais Tiger Woods piekritis iegādāties 10 akru lielu zemes īpašumu pie jūras Floridā, un finansiāli veiksmīgākais ASV sportists par to iztērēs 40 miljonus dolāru. Viņa noskatītais zemes gabals Jupiterailendā būs visu laiku dārgākais pirkums apgabalā, ko žurnāls "Forbes" dēvē par "dārgāko pasta indeksu".

Paredzams, ka Vudss īpašumā nojauks pirms 13 gadiem tur uzcelto dzīvojamo māju, rakstīja "The Palm Beach Post". "Tas nav nekas neparasts. Ja jūs par īpašumu maksājat šādu summu, jūs gribēsiet savu māju," avīze citēja darījumā iesaistīto nekustamā īpašuma aģentu.

Desmit "Major" turnīros uzvarējušais Vudss vēl 2004.gadā sacensībās un no reklāmas līgumiem nopelnīja 89,4 miljonus dolāru.

Īpašumā vēl ir divas viesu mājas, pludmales māja un divas laivu piestātnes. Dziļūdens piestātnes ir piemērotas, lai Woods tur varētu noenkurot savu 155 pēdu garo jahtu "Privacy". Woods un viņa sieva zviedru modele Elina Nodregren par īpašumu ieinteresējās tādēļ, ka netālu dzīvo Zviedrijas golfera Jesper Parnevik ģimene. Pirms iepazīties ar Woods, Nordegren bija auklīte Parnevik ģimenē.

Jupiterailendā dzīvo arī Austrālijas golfa leģenda Greg Norman un Zimbabves golferis Nick Price. Viena no Woods kaimiņienēm būs Kanādas dziedātāja Celine Dione, kas māju pie jūras nopirka pērn par 12,5 miljoniem dolāru.

Woods pieder arī 1996.gadā "Isleworth Golf Club" netālu no Orlando nopirktā māja. 2005.gadā Vudss vēl iegādājās zemi golfa kluba teritorijā Džeksonā, Vaiomingas štatā.

Pēdējās izmaiņas , 02.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē