Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Zinoši palīgi apmācībām

Topošo golferu apmācībā nākamsezon Latvijā varēs paļauties ne tikai uz dažiem nedaudzajiem pro, bet arī uz sākuma līmeņa izpalīgiem, kuru zināšanas par atbilstošām būs atzītas Eiropas PGA līmenī. Pirmie kandidāti eksāmenu kārtoja jau šonedēļ, bet vēl vairāki pretendenti savu atbilstību brīvprātīga trenera palīga kategorijai centīsies apliecināt līdz gada beigām.

Pēc novembrī Lietuvā aizvadītās apmācību programmas treneru palīgu prasmju apguvēji no iegūtajiem materiāliem vēl turpināja mācīties, līdz šonedēļ Rīgā pirmie četri kārtoja Eiropas PGA izglītības direktora Tony Bennett atsūtīto eksāmenu. Vēl vairāk nekā 10 kandidātiem eksāmens paredzēts 29.decembrī.

Ja ar pirmo piegājienu eksāmenu nokārtot neizdosies, varēs mēģināt vēlreiz. Ja nepietiks ar divām reizēm, tad gan atkārtoti vajadzēs pamācīties ilgāku laiku.

Bennett arī solījis ne tikai atsūtīt kanditātu testa novērtējumu, bet arī sniegt izskaidrojumu par nepareizajām atbildēm.

Eksāmena kārtotājiem izvēloties pārbaudījumā pareizas atbildes uz dažādiem notikumu scenārijem, jāapliecina spēja pieņemt pareizus lēmumus apmācības sesijās. Mērķis ir garantēt, lai apmācības būtu drošas to dalībniekiem un maksimāli efektīvas, tajā pat laikā nodrošinot arī pedagoģiski pareizu rīcību darbā ar bērniem.

Pēdējās izmaiņas , 16.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē