Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

ASV PGA sāk klusāk

Nedēļas nogalē Havaju salās risināsies “Mercedes Championships” – 2006.gadā pirmās sacensības ASV PGA tūrē. Tomēr vairākas pirmā lieluma zvaigznes ir izlēmušas startēt vēlāk, lai gan uz “Kapalua Resort” Maui salā ir lūgti tikai tie golferi, kam pērn izdevās uzvarēt kādā ASV PGA turnīrā.

Nepiedaloties Tiger Woods, Ernie Els un Phil Mickelson, lielākas iespējas pavērsies citiem. No pasaules ranga pirmā piecinieka spēlēs tikai Vijay Singh, kas reitingā noslīdējis uz 5.vietu.

Turnīrs tā 28 dalībniekiem notiks pārveidotajā “Plantation Course” (PAR 73). Salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir mainīts grīnu izvietojums, bet pie 15. un 16. bedrītēm ir parādījušies jauni bunkuri.

Woods uzskata, ka pēc saspringtās aizvadītās sezonas vēl nedaudz jāatvelk elpa, un kā saka viņš pats – “jāuzlādē baterijas draugu un ģimenes lokā”. Woods sezona sāksies vēlāk janvārī “Buick Invitational” turnīrā Kalifornijā.

Mickelson ceturto reizi piecos gados ir nolēmis “Mercedes Championships” nespēlēt. Savukārt Els ASV pirmo reizi šosezon spēlēs tikai februāra vidū “Nissan Open”.

ASV PGA tūrē 2006.gada sezonā ir 48 turnīri ar kopējo balvu fondu 255 miljoni dolāru. Sezonā pēdējās sacensības – “Tour Championships” - notiks novembrī Atlantā.

Sezonā pirmās atklātās sacensības tūrē būs nedēļu pēc “Mercedes Championships” finiša, kad Honolulu sāksies cīņa par “Sony Open” balvām.

“World Golf Championship” (WGC) sezonu sāks februārī Kalifornijā ar “Accenture Match Play Championship”. Īpaša uzmanība golfam būs pievērsta aprīli, kad notiks sezonā pirmais “Major” turnīrs – “US Masters”.

Pēdējās izmaiņas , 03.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē