Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Būs gribētāji, būs simulators

No golfa atkarīgajiem ziemā nav daudz iespēju - vai nu braukt uz tuvākajām palmu zemēm, kam tomēr vajadzīga ne viena vien brīva diena, vai arī neļaut sev ierūsēt, šad un tad izvēzējot nūjas kārtīgā simulatorā. Vai tāds būs arī Rīgā, šobrīd atkarīgs no golferu aktivitātes un ieinteresētības.

Salienas pro Valdis Liepiņš nācis klajā ar piedāvājumu Rīgas centrā radīt solīdu golfa ziemas centru, kur būtu vairāki (domājams, pieci) moderni golfa simulatori, prāvs "grīns" ripināšanai un kafejnīca.

Tomēr pirms veikt vērā ņemamus ieguldījumus, projekta īstenotāji vēlas noskaidrot, vai gana daudziem golferiem par šādu pasākumu būs nopietna interese. Tādēļ visi ir aicināti izteikt savu viedokli, atbildot uz golfs.lv aktuālo jautājumu. Apkopotās atbildes būs nopietns arguments par vai pret simulatoru.

Ja tiks pieņemts lēmums golfa ziemas centru iekārtot, tā atvēršana varētu sekot janvāra vidū. Ja ideja radīs atsaucību, centrs varētu darboties arī vēlos rudeņos un agros pavasaros, kad nomācošu laikapstākļu dēļ spēlētāji vēl vai jau nav gatavi doties uz treniņlaukumu.

Protams, pirms atbildēt, golferus varētu interesēt izmaksu jautājums. Aprēķini liecina, ka simulatora īre maksātu 12 latus stundā. Zinātāji saka, ka vienam lietotājam ar stundu pietiek, lai iesildītos un izspēlētu datora vizualizētu izvēlēto 18 bedrīšu laukumu. Jāpiebilst, ka rēķins ir par simulatora izmantošanas stundu neatkarīgi no spēlētāju skaita. Tātad gluži kā boulingā paša ziņā paliek, vai par konstantu samaksu spēlēt vienam, vai kompānijā.

Golferu viedokļus projekta autori labprāt uzklausītu līdz Ziemassvētku nedēļas sākumam, lai pozitīva risinājuma gadījumā sāktu visus nepieciešamos darbus.

Pēdējās izmaiņas , 09.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē