Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

„Viesturos” uz slēpēm

Nepacietīgākie otrdien beidzot varēja izmēģināt ap „Viesturu” golfa laukumu ierīkoto slēpošanas trasi – sniega kārta nav pārbagāta, taču zeme cauri nespīd, un slēpot varot tīri jauki. Trases maršrutā nebūs pārsteigumu tiem, kas šo vietu jau bija iecienījuši pagājušajā ziemā. Ja slēpotāju netrūks, „Viesturos” sola padomāt arī par neliela apgaismota apļa iekārtošanu.

 

Trases garums ir 1,5 kilometri, un tā ved pa tām pašām vietām, kur pērnajā ziemā. Ja taps apgaismota trases daļa, aplis būs pus kilometru garš.

 

Slēpes un zābaki ir sagādāti ievērojamā daudzumā, un „Viesturos” domā, ka to pietiks visiem gribētājiem, tādēļ šajā ziņā iepriekšēja pierakstīšanās netiek prasīta.

 

Trase ik dienu darbojas līdz brīdim, kamēr pēdējais slēpotājs jūtas visu kāroto piedzīvojis. Parasti tas ir tuvu tam, kad iestājas tumsa. Brīvdienās slēpotājus gaida no plkst. 9, bet darbdienās, sākot no vēlākām rīta stundām.

 

Inventāra un trases īre maksā sešus latus par divām stundām. Ja slēpes pašiem savas, tad trīs latus no personas, toties bez laika ierobežojuma. Ja ir vēlme, par diviem papildus latiem ir iespēja pakarsēties saunā.

 

Kluba mājas kafejnīca darbojas visās dienās, tā kā slēpotāji nepaliks bez tējas un kafijas, vai kā nopietnāka pēc pašu ieskatiem.

 

Pēdējās izmaiņas , 04.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē