Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Naglim senioram dubultuzvara

Sezonas pēdējā nedēļas nogalē, kad sacensības vēl risinājās vismaz divos laukumos, vislabāk veicās Ilmāram Naglim senioram, kurš ar dažādiem spēles partneriem palika nepārspēts gan sestdien Salienā sezonas noslēgumā, gan dienu vēlāk "Viesturos" Izaicinājuma kausa izcīņā.

Salienā spēkus apvienoja Nagļi juniors un seniors, kas viņiem greensome pāru spēlē ļāva iekrāt lielāko stableford punktu skaitu. Tikuši pie 39 punktiem, Nagļi par viena punkta tiesu apsteidza Artūru Krukovu un Māri Gulānu, kas zemāka handikapa dēļ tika priekšā Ravi Nirula un Edmunda Jansona duetam.

Rudenim ieslīgstot golfam neprognozējamā fāzē, Salienā nācās nedaudz aizkavēt uz plkst. 10 paredzēto startu. Vēl septiņos no rīta kailās debesis pretēji laika prognozēm ļāva salam pieņemties spēkā līdz -7 grādiem, taču laukums vēlāk atkusa gana strauji (skat. Dienas foto), lai aizkavēšanās nebūtu ilgāka par pus stundu. Savukārt sniegputenis, kas Rīgā biedēja spēkratu vadītājus, Salienai gāja secen un uzsijāja tikai pa kādam krusas graudam.

Dienu vēlāk "Viesturos" laikapstākļi raizes nedarīja ne rīkotājiem, ne golferiem, un cerams, ka tāpat būs arī nākamās nedēļas nogalē sezonas noslēgšanas turnīrā.

Naglis seniors Izaicinājuma kausā spēkus apvienoja ar Ingu Muciņu, scramble spēlē finišējot ar neto 72 sitieniem. Spriežot par otrās vietas piešķiršanu, organizatoriem nācās raudzīt pēc kompromisa - novērtējot Riharda Dzeņa dūšu spēlēt vienam pašam pēc partnera izčibēšanas, tika nolemts godalgoto vietu golferim saglabāt, lai arī, sekojot reglamenta burtam, iznākums būtu cits.

Ar izcīnītu trešo vietu sveica Kazimiru Šļakotu un Lehu Luginski, lai gan vēl viena komanda tika par viņiem augstāk. Taču Jānis Jākobsons šoreiz bija pārvērties par neamatieri, jo spēlēja kopā ar "Viesturu" pro Uļjanu Rotmistrovu, tādējādi viņu rezultāts tika izcelts atsevišķā ieskaitē.

Pēdējās izmaiņas , 17.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē