Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Bedrīte par miljonu

No realitātes šovu iespaida nav paglābies arī golfs – visiem mirstīgajiem piedāvā pretendēt uz viena miljona dolāru galveno balvu „Trump Million Dollar Invitational” turnīrā, kas maija otrajā pusē risināsies silto jūru salās. Dalība būs liegta „augstākajās līgās” spēlējošiem profesionāļiem un jaunajiem ģēnijiem līdz 18 gadu vecumam.

 

Turnīra organizators Donald Trump sludina, ka uzvarētājam piešķirs vienu miljonu dolāru no 1,5 miljonu lielā balvu fonda. Patiesība gan ir nedaudz savādāka, jo par balvām gādās nevis miljardu magnāts, bet gan paši 100 dalībnieki, iemaksājot 15 000 dolāru dalības maksu. Turklāt spēlētājiem pašiem jāmaksā arī par ceļu, ēšanu un uzturēšanos Kanua salā, kas atrodama Karību valstiņā Sentvisentā un Grenadīnās, kur Trump tirgo piecu miljonu dolāru villas.

 

Pieteikumus no 21. līdz 26. maijam paredzētajam turnīram nepieņems no PGA un LPGA dalībniekiem, PGA senioru tūres, kā arī Eiropas Dāmu tūres un Eiropas PGA golferiem. Spēlētāju handikapi rezultātos netiks ņemti vērā.

 

Gaidītas tiks arī dāmas, kas turnīrā varēs pretendēt uz nelielām priekšrocībām, spēlējot no tuvākām starta vietām.

 

Pēc 54 bedrīšu izspēles iestāsies izšķirošā kārta, kas turnīru padarīs ļoti līdzīgu realitātes šoviem, tikai šeit izbalsošanā visu noteiks pašu meistarība. Viss izšķirsies deviņu bedrīšu izspēlē, kur startēs 10 labākie. Pēc katras bedrītes atkritīs pa vienam vājākajam spēlētājam, līdz pēdējās bedrītes izspēlē divu golferu duelī kļūs zināms miljona ieguvējs. Otrās vietas ieguvējam tiks septiņas reizes mazāka summa – 150 000 dolāru.

 

Naudas balvas saņems pirmais desmitnieks, turklāt pēdējam no šiem veiksminiekiem ar 20 000 dolāru būtībā tiks kompensēti tikai izdevumi.

 

Ja pēdējā kārtā kādā no bedrītēm būs vairāki vienāda sliktākā rezultāta īpašnieki, izstāsies tas, kurš zaudēs pārspēles konkursos čipošanā, ripināšanā, sitienos no bunkuriem un draivu precizitātē.

 

Tā kā startēt gribētāju būs krietni vairāk par simtu, lai tiktu spēlētāju skaitā, izšķiroša būs rakstīšanas māka. Pretendentus vētīs pēc iesniegto dzīves stāstu aprakstiem, kas līdz 31.martam jāsūta uz www.trumpmilliondollar.com .

 

Turnīru, kurā drīkst pieteikties gan profesionāļi, gan amatieri, jūlijā rādīs ESPN2 televīzija.

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē