Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropa līderos pirms pirmdienas

Pirmo reizi Ryder kausa izcīņas 83 gadu vēsturē uzvarētāju godināšana notiks pirmdien, jo rudenīgās lietavas Velsā pamatīgi iekavējušas sacensību norisi. Pirms atlikušajām 12 individuālajām divcīņām Eiropa ir vadībā ar 9,5:6,5, un mājiniekiem vajadzīgi vēl vismaz pieci punkti, lai atgūtu kausu.

Svētdien spēles izdevās atsākt tikai pēcpusdienā, jo rīta pusē "Celtic Manor" golfa laukumu atkal mērcēja lietus. Taču dienas otrā puse Eiropai izvērtās spoža, nezaudējot nevienā mačā un no 4:6 deficīta panākot trīs punktu pārsvaru.

Dienas lielākos komplimentus izpelnījās brits Ross Fisher, kurš kopā ar Padraig Harrington Eiropai guva punktu pret Jim Furyk un Dustin Johnson. Kā atzina Harrington, viņa partneris rādījis vislabāko spēli, kāda jelkad redzēta Ryder kausa izcīņā. Eiropas komandas debitantam Fisher izdevās visi sitieni, un krita visi puti, to skaitā arī piecmetrīgs ripinājums, kas pārim nodrošināja uzvaru ar 2&1.

Savukārt Tiger Woods un Steve Stricker ne vien piedzīvoja pirmo zaudējumu kā komanda, bet zaudēja ļoti smagi, ar 6&5 piekāpjoties britiem Luke Donald/Lee Westwood.

Spēļu sākums pirmdien būs no plkst. 11.05 pēc Latvijas laika. Ja līdz saulrietam (plkst. 20.43 pēc Latvijas laika) visas spēles nebūs pabeigtas, kausa ieguvējus noteiks pēc punktu summas pabeigtajās spēlēs.

Taisnojoties par kausa izcīņas pārcelšanu no ierastajām septembra beigām uz Ziemeļeiropai klimata ziņā šaubīgo oktobra sākumu, organizatori atgādināja, ka šādu lēmumu veicināja vēlēšanās respektēt ASV PGA tūres sezonas kulmināciju - "FedEx" kausa izcīņu.

Ryder kauss

Eiropa - ASV 9,5:6,5
    
    Foursomes
Luke Donald/Lee Westwood - Steve Stricker/Tiger Woods
 6&5
   
Graeme McDowell/Rory McIlroy - Zach Johnson/Hunter Mahan
 3&1
   
    Fourballs
Padraig Harrington/Ross Fisher v Jim Furyk/Dustin Johnson
 2&1
   
Peter Hanson/Miguel Angel Jimenez - Bubba Watson/Jeff Overton
 2up
   
Edoardo Molinari/Francesco Molinari - Stewart Cink/Matt Kuchar
                                  a/s
    
Ian Poulter/Martin Kaymer - Phil Mickelson/Rickie Fowler
 2&1
    
   

Pēdējās izmaiņas , 03.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē