Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi gaidīs vasaras vidū

Nedēļu pirms „British Open” šosezon būs vēl viens svarīgs notikums – vasaras vidū Nītvaljā „Tallinna Golfiklubi” laukuma saimnieki gaidīs ierodamies Latvijas komandu, lai aizvadītu nu jau par neiznīkstošu tradīciju kļuvušo abu valstu mačsacīksti. Principiālais cīniņš tāpat kā pērn Latvijā risināsies jūlija vidū.

 

Igauņi turnīru ir ieplānojuši no 14. līdz 16.jūlijam. Tālākie sezonas plāni kaimiņiem vēl nav materializējušies citiem rādāmā kalendārā, taču sezonas pirmās puses turnīriem datumi Nītvaljā jau ir zināmi.

 

Sacensību sezonu Tallinas ziemeļu platuma grādos necer uzsākt agrāk par maija pirmajām dienām, tā ka šajā ziņā viņu plāni daudz neatšķiras no „Ozo Golf Club”. Taču cik tas atbildīs patiesībai varēs vērtēt tad, kad meteorologu domas būs materializējušās īstermiņa prognozēs, nevis līdzināsies hiromantu miglainiem nākotnes solījumiem.

 

Ja pēc mačsacīkstes noskaņa komandā būs tik pacilāta, vai gluži otrādi – piezemēta, ka ar mājās braukšanu negribēsies sasteigt, pavērsies iespēja turpat pārdesmit kilometrus tālāk iepazīt jauno „Estonian Golf&Country Club” 18 bedrīšu laukumu.

 

Igauņu „Jūras laukumā” visi būvniecības un sēšanas darbi ir pabeigti, un tiek gaidīts kā pavasarī un vasaras sākumā sadīgs zāle. Saimnieki uzskata, ka viss varētu būt pilnībā gatavs uz 1.jūliju, kad paredzēta atklāšana.

 

Tā kā „Estonian Golf&Country Club” jau iepriekš darbojās 9 bedrīšu Dienvidu laukums, kas nu pārdēvēts par „Akmeņu laukumu” (Stone course), ceļojums uz Igauniju vasarā ikvienam golferim draud izvērsties ilgāks nekā iepriekš.

 

Pēdējās izmaiņas , 12.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē