Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Oklahomā otrajā desmitā

Sezonā otro turnīru ASV studentu sporta (NCAA) sezonā aizvadījušas Krista un Māra Puisītes, Oklahomā piedaloties "Susie Maxwell Berning Classic". Arī šoreiz labākas sekmes bija Kristai, kura guva dalītu 18.vietu, bet viņas jaunākā māsa finišēja tuvāk rezultātu tabulas beigu daļai.

Pēdējo no trim sacensību raundiem Krista uzsāka dalītā 22.vietā, un noslēdzošajā kārtā "Jimmie Austin Golf Club" laukumā spēja pakāpties augstāk. Summā Kristas rezultāts bija +12 virs PAR (75-78-75), no uzvarētājas Emily Tubert atpaliekot par 17 sitieniem.

Cerams, arī Māra drīz iejutīsies koledžu golfā, taču šoreiz Latvijas amatieru čempionei nevienā kārtā neizdevās tikt zem 80, un ar summā gūto +32 virs PAR (86-80-82) viņa dalīja 42.vietu 48 spēlētāju konkurencē. Iepriekšējā turnīrā Māra īsti nesapratās ar savām nūjām un vēlāk tika pie jauna inventāra, taču saskaņa ar to acīmredzot vēl jāpieslīpē.

Savas augstskolas komandas rangā Kristai un Mārai šoreiz attiecīgi 3. un 5.vieta. Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitāte bija piektā no astoņām augstskolām.

"Bobcats" meitenes tagad gaida treniņu darbs, bet nākamais turnīrs būs pēc divām nedēļām Misūri. Komandas treneris Mike Akers sagaida, ka spēlētājas nākamajos mačos mazāk kļūdīsies, lai nopietnajā konkurencē spētu pacīnīties ar favorītēm.

"Susie Maxwell Berning Classic" rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē