Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Salienā Šņore

Ja klasiskie noteikumi šķiet pārāk nežēlīgi un tradicionālie izspēles formāti - garlaicīgi, sestdien, 2. oktobrī, Salienas golfa kompleksā var piedalīties sacensībās "Šņore 2010". Analoģiska formāta sacensības ir vienas no populārākajām amatieru spēlēm Zviedrijā.

Par šī turnīra ideju rīkotāji saka paldies Jānim Lediņam un Kārlim Skalbergam, bet vislielāko paldies Sandrai Opitei, kā arī "Saliena Golf" par atbalstu turnīra rīkošanā.

Dīvainās un jautrās pāru spēles pamatā ir greensome formāts un noteikta garuma šņore, kuru var izmantot katrā situācijā, lai pārvietotu bumbiņu izdevīgākā pozīcijā. Par bumbiņas pārvietošanu, nogriežot noteiktu šņores garumu, var nepieskaitīt papildus soda sitienus. Pārvietot bumbu drīkst tuvāk bedrītei, un arī tajā iekšā, kā arī ārā no šķēršļa, laukumā uz izdevīgāku sitiena pozīciju, un atpakaļ laukumā no auta.

Pārvietošanai nepieciešamais auklas garums tiek nogriezts pirms bumbiņas pārcelšanas, un atdots otra pāra spēlētājiem, lai nerastos pārpratumi par izmantotās šņores garumu.

Brīdī, kad piešķirtā šņore beidzas, beidzās arī pāra iespējas pārvietot bumbiņu sev vēlamā virzienā. Šņore var palikt pāri, bet var arī to izmantot līdz pēdējam centimetram. 

Rīkotāji cer, ka no skandināvu draugiem – golferiem aizgūtais spēles formāts kļūs par ikgadēju Latvijas spēlētāju atpūtas un draudzības saspēli.

Būtiski, ka dalībnieku reģistrācija noslēgsies trešdien plkst. 16, un līdz šim laikam arī jāiemaksā dalības maksa.

Golfa turnīrs “Šņore 2010"

NOLIKUMS

1. Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Salienas Golfa kompleksa Kluba laukumā 2010. gada 2. oktobrī plkst. 10.00.

2. Starta laiks

Starts saskaņā ar izlozi 10.00, vienlaicīgi no visām bedrītēm.

2.1. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu.

2.2. Reģistrācija ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta.

3. Pieteikšanās

Pieteikties līdz 2010. gada 29. septembrim plkst. 16.00 Salienas Golfa kompleksa recepcijā vai pa tālruni 6716 0300, kā arī pa e-pastu golf@saliena.com

4. Dalības maksa

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam - 10 LVL, junioriem – 5 LVL (pusdienas iekļautas cenā). Spēlētājiem, kas nav Salienas Golfa kluba biedri green fee - 14 LVL, junioriem –
7 LVL. Salienas Golfs kluba VIP, Privilēģiju un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

Dalības maksa jāsamaksā pieteikšanās brīdī vai līdz š.g. 29. septembrim plkst. 16.00.

Pēdējās izmaiņas , 27.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē