Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Balvas laureātiem un veiksminiekiem

Saule un siltums sestdien "Ozo Golf Club" laukumā neļāva noticēt, ka sezonas noslēgums vairs nav aiz kalniem, taču "Mandatum Life Birdie Day" balvu klāsts bija tam skaidrs apliecinājums. Kārļa Brodera un Lindas Dobeles uzvaras sitienu spēlē diez vai kādam bija negaidītas, toties neprognozējamajā izlozē par 2011. gada sezonas abonementa ieguvēju kļuva Ingemāra Jansone.

Laimīga nejaušība Jansones veiksmi izskaidro tikai daļēji, jo vispirms jau bija jātiek pie kāda bērdija, lai izlozes grozā nokļūtu un pretendētu uz kāroto balvu. Un bērdiji nemaz tik naski uz došanos rokā nebija.

Dāmu konkurencē Jansone ar veiksmīgu 13. bedrītes izspēli un noķerto bērdiju bija vienīgā, kas pēc spēles saglabāja izredzes uz veiksmi izlozē. Tiesa, pie bērdija tika arī Anna Diāna Švanka, taču Rīgas Golfa skolas audzēkņi tāpat kā vairāku citu kategoriju spēlētāji izlozē netika iekļauti, jo viņiem jau tāpat pienākas bezmaksas laukuma spēlēšanas iespēja.

Izloze šoreiz nebija kungiem labvēlīga, lai gan pretendenti laimīgās lozes vilkšanā bija pulcējušies kuplā skaitā. Toties Jansone pierādīja, ka viena veiksme nemazina citas izdošanās iespēju, jo viņai iepriekš izdevās līdzīgā veidā kļūt arī par "Viesturu" sezonas kartes īpašnieci.

Tā kā arī "Ozo Golf Club" kluba biedriem sezonas karte nav aktuāla lieta, viņiem bērdiju izlozē bija cita balva - pie īpaša ekstraklases šampanieša tika Dainis Babulis.

Vēl vienā izlozē piedalījās golferi, kas 14. bedrīti izspēlēja ar PAR. "Mandatum Life" bedrītes izspēle ar pieciem sitieniem veiksmi šoreiz nesa Aldim Puisītim.

Godināšanā netika aizmirsti arī uzvarētāji - Broders sasniedza dienas labāko rezultātu un finišēja ar +2 virs PAR, bet Dobele dāmu konkurencē iespēja +6 virs PAR.

Pēdējās izmaiņas , 25.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē