Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaule uz viļņa

Ar pārliecinošu Pasaules komandas uzvaru un atgūtu turnīra galveno balvu sestdien Salienā noslēdzās tradicionālais Latvija vs. World mačs. Jau pirmajā dienā Pasaules komanda pretiniekus atstāja gandrīz sausā, un cīņu turpinājumā briedināja punktu krājumu, līdz galarezultātā varēja iegrāmatot divkāršu pārsvaru 16:8.

Latvijas komandā veiksmīgākais bija Edgars Zālītis, kopā ar Tālivaldi Pētersonu sestdien uzvarot gan savu foursome, gan arī individuālo maču. Savukārt no abas dienas spēlējušajiem vietējiem golferiem ar minimāli pozitīvu bilanci pus punkta vērtībā turnīru noslēdza Mārcis Broders, Māris Gulāns, Tālivaldis Pētersons un Mārtiņš Pukše.

Pasaules komandai piektdien izdevās spožs starts, fourballs mačā pretiniekiem atvēlot tikai pus punktu, ko par neizšķirtu guva Mārcis Broders un Māris Gulāns. Lai gan sestdien cīņa jau bija spēkos līdzīgāka, Pasaules golferi bija pārāki gan foursomes mačā (3,5:2,5), gan individuālajās divcīņās (7:5).

Latvijas komandai jāgatavojas revanšam pēc gada, lai neļautu Pasaules golferiem tradicionālajā turnīrā ieslīgt pašapmierinātībā.

Savukārt dāmas sestdien bija pulcējušās "Viesturos" uz Sieviešu Golfa kluba sezonas noslēguma turnīru. Piedaloties vairāk nekā diviem desmitiem dalībnieču, veiksmīgākās stableford spēlē atsevišķās handikapa grupās bija Ginta Ozoliņa un Skaidrīte Verbicka.

Pēdējās izmaiņas , 19.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē