Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā Kristai TOP 10

Teicami noslēgta otrā raunda izspēle ļāva Kristai Puisītei otrdien ASV studentu sporta (NCAA) sezonu uzsākt ar 10. vietu „Chip-N Club Invite” turnīrā Nebraskā. Tikmēr Mārai Puisītei cerības uz augstu vietu jāatliek uz nākamajiem mačiem, kas nemaz ilgi nebūs jāgaida.

Sacensību otrajā dienā Kristai bija palicis izspēlēt 12 bedrītes, ko Teksasas valsts universitātes komandas līdere paveica ar -2 zem PAR. Raunda summā līdz ar to -1 zem PAR, bet turnīrā finišēts ar +6 virs PAR.

Otrajā raundā Kristai bija dalīts labākais rezultāts – zem PAR ar 71 sitienu „Wilderness Ridge” laukumā (PAR 72) nospēlēja tikai „Latvian Open” čempione un viena viņas sāncense.

Savukārt Māra pēc pirmā raunda rezultāta +6 vēl +10 iekrāja otrajā kārtā, kas „Bobcats” komandas debitanti ierindoja dalītā 58.vietā. Cerības ko atspēlēt trešajā raundā izrādījās veltas, jo nevaldāmo negaisu dēļ turnīru saīsināja līdz divu kārtu izspēlei.

Savā komandā Mārai bija dalīts ceturtais rezultāts piecu spēlētāju konkurencē.

Čempione individuālajā ieskaitē Amy Anderson no Ziemeļdakotas valsts universitātes nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu. Komandu ieskaitē „Bobcats” dalīja 5.vietu, un spēlētājām ir vairs tikai 10 dienas laika, lai sagatavotos nākamajam NCAA turnīram, kas notiks Oklahomā.

"Chip-N Club Invite" rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē