Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Raiba debija ar uguņošanu

Teksasas valsts universitātes studentes statusā pirmo turnīru pirmdien uzsāka Māra Puisīte, kam "Chip-N Club Invite" startā netrūka visdažādāko piedzīvojumu. Pirmo raundu Māra sāka un noslēdza ar divkāršu bugiju, taču pa vidu bija arī tik spožs brīdis kā triju secīgu bērdiju sērija. Dabas kaprīžu ietekmētās sacensības Nebraskā turpināsies otrdien.

Spēlētāju spēju mierīgi uztvert visdažādākos pavērsienus pirmajā kārtā pārbaudīja ne pa jokam. Agrā pēcpusdienā negaisa dēļ spēli pārtrauca uz nepilnu stundu, vēlāk pēc nākamo piecu bedrīšu izspēles zibens un pamatīgs lietus piebremzēja spēlētājas vēl uz vairāk nekā stundu, bet pievakarē "Wilderness Ridge" golfa laukumu šķērsoja tik iespaidīga atmosfēras fronte, ka nepilnā pus stundā gaisa temperatūra nokritās par gandrīz 15 grādiem.

Visam tam pa vidu savu labāko spēli centās parādīt 15 augstskolu 87 golferes

Sākotnēji bija paredzēts pirmajā dienā spēlēt divus raundus, un otrdien mačus noslēgt ar pēdējām 18 bedrītēm, tomēr dabas spēku iespaidā plāni mainījās. Pirmdien golferes paspēja otrajā raundā izspēlēt tikai dažas bedrītes, kad sekoja lēmums turpinājumu atlikt uz rītu.

Māra pirmo raundu noslēdza ar +6 virs PAR (78 sitieni) un vēl +2 nopelnīja otrā raunda pirmajās četrās veiktajās bedrītēs. Ar +8 virs PAR otro dienu sagaida arī Teksasas valsts universitātes komandas otrgadniece Krista Puisīte, kura otrajā raundā gan paspēja izspēlēt sešas bedrītes ar +1 virs PAR. Savukārt pirmajā raundā Krista finišēja ar +7 virs PAR, tiekot pie diviem bērdijiem, septiņiem bugijiem, divkārša bugija un savas jaunākās māsas fotogrāfijas turnīra rezultātu lapas individuālajā profilā.

Savukārt Mārai pirmajā raundā pieci bērdiji mijās ar jau pieminētiem diviem divkāršiem bugijiem un septiņiem bugijiem. Otrā raunda sākumā sekoja bērdijs un trīs bugiji. Abas māsas rezultātu tabulā dala 39.vietu, taču tā ir tikai pagaidu pozīcija vēl pirms turnīra pusceļa.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātes "Bobcats" meitenes ar +22 virs PAR ir piektās, bet līderes ir priekšā tikai par astoņiem sitieniem, tātad notveramā attālumā.

Tikmēr otro turnīru ASV studentu sporta (NCAA) III divīzijā aizvadījusi Monta Sokolovska, individuāli dalot 17.vietu "Wartburg Fall Invitational", kas risinājās Aiovā. Divos raundos komandas līderes iespētais 83+88 veicināja Viskonsinas-Stout universitātes finišu 5.vietā 19 komandu konkurencē.

"Chip-N Club Invite" rezultāti

"Wartburg Fall Invitational" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē