Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Woods ASV ducī

Latvijas golfa cienītāji, kuri oktobra sākumā Velsā klātienē lūkos Ryder kausa cīņas, redzēs arī Tiger Woods, kurš otrdien saņēma ASV komandas kapteiņa Corey Pavin ielūgumu. Pasaules ranga līderis kapteini pārliecinājis ar solīdo spēli pēdējos turnīros.

Kopā ar Woods kapteiņa ielūgumu spēlēt ASV komandā uzklausīja arī Zach Johnson, Stewart Cink, un Rickie Fowler. Jau iepriekš pēc vietas reitingā zem svītroti zvaigžņotā karoga stājās Phil Mickelson, Hunter Mahan, Bubba Watson, Jim Furyk, Steve Stricker, Dustin Johnson, Jeff Overton un Matt Kuchar.

Par lielu pārsteigumu Woods iekļaušanu komandā laikam jau nenosaukt, lai gan pēc raibajiem privātās dzīves karuseļiem viņš šosezon nav uzvarējis nevienā PGA turnīrā.

Ryder kausa turnīrā Woods spēlēs sesto reizi, ko pats nosauca par lielu pagodinājumu.

Pavin atklāja, ka par Woods aicināšanu vai neaicināšanu komandā centies nedomāt līdz pēdējam brīdim. Par laimi kapteinim Woods dalīja 12. vietu „Barclay’s” turnīrā un 11.vietu „Deutsche Bank” čempionātā, kas ir „FedEx” playoff divas pirmās sacensības. Stabilāka Woods spēle faktiski neatstāja Pavin citas iespējas, un kapteiņa lēmums noteikti iepriecināja tos, kuru ziņā ir Ryder kausa izcīņas komerciālā puse.

Savukārt Woods stāstīja, ka pamazām atgūst spēles izjūtu, un to veicinājusi sadarbība ar svinga treneri Sean Foley. „Jūtu, ka mana labākā spēle ir tepat blakus, un tas padara vieglāku nonākšanu tādā stresa pilnā vidē,” par gaidāmo spēlēšanu Ryder kausa izcīņā teica šobrīd pasaulē slavenākais golferis.

Prognozēta bija arī 2009.gada „British Open” čempiona Cink un 2007.gada „US Masters” uzvarētāja Johnson iekļaušana ASV komandā. Taču PGA tūres debitanta Fowler uzaicināšana atzīta par lielu pārsteigumu, jo ar lieliem panākumiem 21 gadu vecais golferis pagaidām nevar palepoties.

Pavin paskaidroja, ka Fowler vietu komandā ir pelnījis, un iekšējā sajūta kapteinim teikusi, ka tā ir pareizā izvēle.

Kā eiropiešiem veiksies cīņā par Ryder kausa atgūšanu, redzēsim pēc trīs dienu cīņām „Celtic Manor Resort” no 1. līdz 3.oktobrim.

Ryder kausa komandas

Eiropa

Lee Westwood (Lielbritānija)
Rory McIlroy (Lielbritānija)
Martin Kaymer (Vācija)
Graeme McDowell (Lielbritānija)
Ian Poulter (Lielbritānija)
Ross Fisher (Lielbritānija)
Francesco Molinari (Itālija)
Peter Hanson (Zviedrija)
Miguel Angel Jimenez (Spānija)
Luke Donald (Lielbritānija)
Padraig Harrington (Īrija)
Edoardo Molinari (Itālija) 

ASV

Dustin Johnson
Jim Furyk
Matt Kuchar
Hunter Mahan
Phil Mickelson
Jeff Overton
Steve Stricker
Bubba Watson
Stewart Cink
Tiger Woods
Zach Johnson
Rickie Fowler

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē