Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Divas uzvaras Zvejniekiem

Divas uzvaras ar dalību vienā turnīrā izdevās gūt Mikam un Kristapam Zvejniekiem, kuri svētdien ne tikai bija labākie Ģimeņu kausa izcīņas finālposmā, bet arī kļuva par „Viesturos” aizvadītās tūres čempioniem sezonas kopvērtējumā.

Scramble spēlē brāļiem Zvejniekiem vajadzēja 75 sitienus, kas neto ieskaitē bija 61 sitiena vērtē. Par diviem neto sitieniem atpalika Mārtiņš un Teodors Pukšes, taču tēvam un dēlam pateicīgas apstākļu sakritības dēļ otrās vietas ieguvēji kļuva par tūres galvenās balvas ieguvējiem.

Tā kā Zvejnieki ir „Viesturu” jaunatnes sistēmas dalībnieki, un varēs arī nākamgad laukumā spēlēt bez green fee rēķiniem, organizatori galveno balvu atvēlēja otrās vietas ieguvējiem.

Labāko scramble stroke rezultātu pēdējā Ģimeņu kausa posmā sasniedza juniors un seniors Nagļi, finišējot ar bruto 69 sitieniem. Tomēr turnīrā mazākais komandas handikaps viņiem oficiālajā neto ieskaitē neļāva pakāpties augstāk par 3.vietu.

Balvas pēc pēdējā posma no "Veselības centra 4" ar Ģirta Rēvalda atbalstu saņēma arī trīs labākās komandas, kur ģimenē ir golfu spēlējoša mamma. Līdz ar to balvu gūšanai šoreiz pietika iekļūt labāko sešiniekā, lai mammas tiktu pie skaistuma un veselības kūrēm.

Pēc neilgas lietavu uzmākšanās klimats atkal ir kļuvis golferiem pateicīgāks, taču visiem, kas apņēmušies „Viesturos” vēl uzlabot meistarību, jāielāgo, ka treniņlaukums vakara krēslas dēļ darbojas vairs tikai līdz plkst. 19.

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē