Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Balvas un trofejas

Ar labu spēli golferi pretendē uz balvām, ko paredz turnīra reglaments, taču sestdien "TLS Alliance Open" sacensības gars nerimās pat pasākuma apbalvošanas daļā, jo labdarības izsolē netrūka pretendentu uz hokeja relikvijām, kas tika sarūpētas ar "Ozo Golf Club" īpašnieka Sanda Ozoliņa gādību.

Tā kā turnīrs iezīmēja apvienotas juristu firmas "Tark, Grunte, Sutkiene" pasludināšanu, sacensībās plaši bija pārstāvētas trīs Baltijas valstis, bet jo īpaši atsaucīgi uz uzaicinājumu izrādījās igauņi.

Nav jau tā, ka mūsu ziemeļu kaimiņi hokeju uzskatītu par kādu eksotisku deju, tomēr Rīgas "Dinamo" ledus kaislības daudz saprotamākas ir latviešu publikai, kas tad izsolēs arī noteica toni.

Bērnu SOS ciematu ziedojumu kastīti golferi ar dažādām banknotēm lutināja jau reģistrējoties spēlei, bet laba nevar būt par daudz, tādēļ bez vecākiem palikušo bērnu palīdzības mājām krietni noderēs arī izsolē gūtie vairāk nekā 500 latu.

Pirmā stīvēšanās bija par visu "Dinamo" hokejistu autogrāfiem greznotu spēles kreklu, ko visbeidzot mugurā vilka Jānis Lielcepure (skat. Dienas foto). Tiesa, pēc tam, kad konkurenti atslāba pēc 270 latu solījuma.

Savukārt Gatis Kaleinis kļuva par "Dinamo" maģiskā 21 santīma ieguvēju. Līdz šim reti kurš zināja, ka Ozoliņš pirms KHL izlēgšanas spēles 14. martā iekausēja "Dinamo" vārtu ledū 20 un viena santīma monētas. Buršanās ar veiksmes acīti izdevās perfekti, jo izšķirošajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA tika gūta uzvara ar 4:2 un "Dinamo" sērijā pieveica šķietami drošo favorītu, sensacionāli iekļūstot KHL Rietumu konferences pusfinālā.

"Vārti bija noburti," vēsta Ozoliņa pašrocīgs uzraksts uz fotogrāfijas, kur pats "Dinamo" kapteinis jau ir ledus, vārtsargs Martins Pruseks arī turas pēdējiem spēkiem, bet vārtos ir nevis ripa, bet gan 21 santīms. Abas monētas piestiprinātas ierāmētajai fotogrāfijai, un pateicīgā rakursa dēļ redzamas tieši "Dinamo" vārtos.

Vēsturisko relikviju ne bez nopietnas cīņas nosolīja Gatis Kaleinis par 260 latiem, un vēlāk pat bija nedaudz pārsteigts, ka par šādu summu ieguvis nevis kopiju, bet gan absolūti autentisku mantu, par kuru ne viens vien "Dinamo" fans būtu gatavs apķīlāt savu līdzjutēja dvēseli.

Vēl divus autogrāfiem izraibinātus "Dinamo" kreklus izlozēja golferiem, kuri ar PAR bija izspēlējuši 3. bedrīti. Te nu veiksme simtprocentīgi smaidīja igauņiem, taču ne bez Arvīda Pīlādža palīdzības. Tā kā trofejas pasniedza tikai klāt esošajiem, vienu lozi nācās vilkt atkārtoti.

Mājup bija devies arī spēcīgākās handikapa grupas uzvarētājs Taavi Kotka, savukārt kausu par 2.vietu nopelnīja viens no galvenajiem turnīra inspirētājiem Ivars Grunte, kam izdevās apsteigt trijnieku noslēgušo Lielcepuri. Savukārt otrajā handikapa grupā labākais bija Gints Čakāns.

Lai gan turnīrs sākās ne vien ar dzirkstošu dzērienu kluba mājā, bet arī pamatīgu lietu, vēlāk debesu slūžas pievērās, un pēdējie flaiti mierīgi finišēja jau pablāvu saulstaru apspīdēti.

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē