Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Piektais klāt!

Sperot pirmo plato soli pretim jaunās sezonas sākumam, Golfs.lv laiž klajā šogad pirmo, bet kopskaitā piekto žurnāla numuru. Svaigi nodrukātais izdevums vēl žūst uz tipogrāfijas ruļļiem, taču no piektdienas tas būs pieejams tirdzniecības vietās.

Jaunajā numurā Armands Puče stāsta par draudzību ar Sandi Ozoliņu un „Ozo Golf Club”, par specifiskām nūju lietām varēs uzzināt „Viesturu” pro Valda Liepiņa viedokli, bet visi Latvijas komandas golferi dalās pārsteidzošajos iespaidos par „World Golfers Championship” Turcijā piedzīvoto.

Tāpat lasiet Tālivalža Pētersona domas par pareizo pieeju spēlei „Viesturu” laukumā, ieteikumus golfa ceļotājiem, kā arī tradicionālos „Ozo Golf Club” pro Artūra Krukova padomus meistarības uzlabošanai, un rakstus par citām ne mazāk interesantām tēmām.

Sākot no piektdienas, žurnāls būs nopērkams „Narvessen” un „Plus punkts” tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" uzpildes stacijās.

Visvienkāršāk pie jaunā numura tiks žurnāla abonenti, kur skaits ar golferu atbalstu ir ievērojami audzis. Tie, kuri vēl nav uz žurnālu parakstījušies, neko pārāk daudz vēl nav nokavējuši – abonēt izdevumu joprojām iespējams abonēšanas centros „Diena” vai to mājas lapā www.acd.lv , "Latvijas Pastā" un žurnāla redakcijā.

 

Pēdējās izmaiņas , 17.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē