Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

RGS noslēdz vasaras sezonu

Ar sacensībām, konkursiem un tortēm Rīgas Golfa skolas (RGS) audzēkņi noslēguši vasaras sezonu, kas šosezon pulcēja RGS vēsturē nepieredzēti lielu dalībnieku skaitu. Lai iejustos skolas noskaņās, bērniem un jauniešiem pāris nedēļas no golfa būs nedaudz brīvākas, taču drīz jau sekos rudens treniņsesija un tai sekojošās nodarbības telpās.

Svētdien noslēdzās tradicionālais RGS match-play HCP čempionāts, kurā savu pagājušā gada titulu aizstāvēja Anna Diāna Švanka, finālā ar 2up pārspējot Solveigu Samu. Zēniem uzvaru ar 4up finālā pār Hariju Barisu izcīnīja Klāvs Andersons. Sacensību grafiks bija saspringts un uzvarētāji cīnījās no ceturtdienas līdz svētdienai.

Pārējie RGS audzēkņi noslēgumā cīnījās komandās, kuras pārbaudīja savas zināšanas par golfu Latvijā un pasaulē, RGS un "Ozo" vēstures faktiem, kā arī risināja krustvārdu mīklas un veica praktiskus uzdevumus ar netradicionālām golfa bumbām un nūjām.

Neskatoties uz apmākušos laiku, kas brīžam pārsteidza ar lietus šaltīm, visi bija apmierināti un ātri vien tika galā ar divām tortēm. Vienu no tām sarūpēja "Ozo" laukuma īpašnieks Sandis Ozoliņš, bet otru - Daigas Puisīte, turot vārdu neaizmirst par cienastu teju 50 RGS audzēkņiem, kas bija laukumā viņas veiksmīgajā hole in one dienā.

Noslēguma pasākumā vairāk nekā 75 jaunie golferi saņēma nupat kā nodrukātās Junioru golfa apliecības par sasniegtajiem dažādiem meistarības līmeņiem. Pie tikko kā nodrukātā izdevuma tika arī RGS labākie spēlētāji, lai arī viņu meistarība jau sniedzas augstāk par grāmatiņā uzskatītajām prasībām.

Kopumā šogad RGS trenējās 118 audzēkņi, kas ir lielākais skaits skolas septiņu gadu pastāvēšanas vēsturē.

RGS pateicas visiem atbalstītājiem - "Ozo Golf Club", kas arvien ļauj bērniem brīvi spēlēt, nenosakot laukuma pieejamības ierobežojumus, "Belokon Holding", LMT un "Coca-Cola", kuras paspārnē šogad bija RGS iekšējās sacensības "Junior Classic" tūre.

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē