Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Junioriem sava apliecība

Latvijas Golfa federācija ar "Coca-Cola" atbalstu laidusi klajā Junioru Golfa apliecību - nelielu krāsainu kabatas formāta izdevumu, kas viegli uztveramā formā atgādina spēlē vissvarīgākās lietas. Ilustrācijām bagātinātajā grāmatiņā noteikti arī trīs meistarības līmeņi un prasības to apgūšanai.

Katra apliecība būs personiska katram jaunajam golferim, ko apliecinās viņa foto un piederība noteiktai junioru programmai. Savukārt par spēlētāja atbilstību kādam no trim noteiktajiem meistarības līmeņiem lems treneri.

Izdevums pievērš uzmanību drošībai golfa spēlē un veselības jautājumiem, golfa etiķetei un spēles pamatprincipiem. Lai tekstu padarītu vieglāk uztveramu un bērniem draudzīgāku, Edgara Švanka dizaina grāmatiņā izmantoti karikatūrista Gata Šļūkas zīmējumi.

Junioru Golfa apliecību jaunie spēlētāji varēs saņemt klubos jau šogad, taču izdevums paredzēts lietošanai ilgtermiņā, nevis kā vienas sezonas akcija. Lai cik strauji turpmāk pieaugtu jauno spēlētāju skaits, sagaidāms, ka apliecību skaits tik un tā būs pietiekams ilgākam laikam, jo tās nodrukātas 2000 eksemplāru.

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē