Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ābele - Valmieras čempions

Aizvadītajā nedēļas nogalē Valmieras apkārtnes golfa laukumos “Zēmelēs”, “Denderos” un “Avotos” notika 11. Valmieras atklātais čempionāts golfā, kur uzvaru izcīnīja Jurģis Ābele.

Sacensības notika golfa maratona veidā – vienā dienā katrā laukumā tika izspēlēts viens aplis jeb 6 bedrītes un uzvarētājs tika noteikts visu trīs laukumu rezultātu summā. Cīņa par uzvaru bija ļoti spraiga un prasīja prasīja spēju pielāgoties katra laukuma īpatnībām un grīnu ātrumam.

Vislabāk veicās Jurģim Ābelem un Gundaram Rauzam, kas 18 bedrītes izgāja ar 78 sitieniem. Uzvarētājs tika noteikts pārspēlēs, un tikai otrajā pārspēlē uzvaru izcīnīja Jurģis Ābele, atstājot Gundaru Rauzu otrajā pozīcijā. Trešajā pozīcijā ar 80 siteniem - Ingars Matisons.

Ābele Valmieras čempiona titulu ieguva piekto reizi, balvā saņemot ceļojošo kausu un "Ballantine’s" dāvātās balvas.

Jau šo sestdien, 28.augustā, “Zāmelēs” notiks Pļavu golfa čempionāta 10.posms – finālposms, kurā cīņa par čempiona titulu norisināsies starp Gati Liniņu un Gundaru Rauzu (1 punkta atšķirība), bet cīņa par trešo vietu būs starp Ingaru Matisonu, Eināru Līsmani un Haraldu Flemingu, kam visiem ir vienāds punktu skaits.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē