Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Piecas uzvaras Lietuvā

Līdz ar augusta beigu tuvošanos arvien mazāk kalendārā paliek zīmīgu starptautisku turnīru, kuros piedalās arī mūspuses jaunie golferi. Taču aizvadītās nedēļas nogalē Latvija bija plaši pārstāvēta Lietuvas junioru čempionātā - no "National Golf Resort" laukuma, kas atrodams pie Klaipēdas, mājās pārvestas piecas vērtīgākās godalgas.

Zēniem Roberts Vanags ar 89 sitieniem palika nepārspēts 13-15 gadus veco golferu grupā, turpretim 16-18 gadus veco spēlētāju ieskaitē Latvijai augstākā bija tikai 3.vieta, ko ar 87 sitieniem sagādāja Gustavs Jankavs. Līdz deviņus gadus veco zēnu konkurencē uzvarēja Fēlikss Gavars, par vienu sitienu apsteidzot Paulu Nesauli.

Meiteņu konkurencē latvietes bija skaitliskā pārsvarā un izcīnīja divas uzvaras. Indra Eniņa ar 86 sitienu rezultātu pārspēja vienīgo konkurenti 16-18 gadus veco spēlētāju grupā, bet Laila Forstmane bija pārliecinoši labākā 10-12 gadus veco spēlētāju grupā, kur deviņas bedrītes izspēlēja ar 37 sitieniem.

Savukārt 13-15 gadus veco spēlētāju grupā Anna Diāna Švanka ieņēma 2.vietu, jo par divu sitienu tiesu zaudēja uzvarētājai Miglei Rusteikaitei. Uzvarētājas rezultāts bija 84 sitieni.

Lai gan dažās ieskaites grupās dalībnieku nebija daudz, kopumā turnīrs pulcēja aptuveni astoņus desmitus jauno golferu. Līdzās Latvijai un Lietuvai bija pārstāvēta arī Polija.

Lietuvas junioru čempionāta rezultāti

Zēni

Meitenes

Pēdējās izmaiņas , 23.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē