Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Kapteiņiem jāpulcē komandas

Dalībai vienos turnīros vajadzīga ilgāka un sarežģītāka gatavošanās nekā citos, it īpaši, ja runa ir par komandu sacīkstēm un tādu tradicionālu pasākumu kā 9. "DnB NORD" bankas golfa Klubu kausa izcīņa. Tā kā komandu komplektēšana var izrādīties piņķerīga būšana, nav priekšlaicīgi atgādināt, ka turnīrs Salienas Kluba laukumā notiks jau 12. septembrī.

Tāpat kā līdz šim galveno balvu pasniegs HCP neto ieskaitē, summējot komandā visu tās dalībnieku neto rezultātus. Uzvarētāju kluba rīcībā nonāks čempionu kauss un aploksne ar Mildu un Barontēvu.

Ar kausu un balvām tiks godināta arī komanda ar labāko rezultātu summu sitienu spēlē.

Būtiski, ka katrs klubs drīkst pieteikt vairākas komandas, tātad būs iespēja pie viena pacīnīties par kluba labākās vienības neformālajiem lauriem.

"DnB NORD" Bankas 9. Latvijas golfa klubu kauss 2010

1. Mērķis

Popularizēt golfu starp klubiem un golferiem. Attīstīt golfa klubu nozīmi Latvijas golfa vēsturē.

2. Nolikums

Katru komandu veido 6 (seši) kluba biedri. Visi dalībnieki izspēlē 18 bedrītes. Kluba komandas rezultātu iegūst, summējot attiecīgā kluba komandas 6 dalībnieku STROKE NETO rezultātus. Salienas Kluba laukuma Slope index tiek piemērots. Spēlētājiem ar HCP lielāku par 36 aprēķinos tiks pieņemts HCP 36. Uzvar klubs ar mazāko komandas dalībnieku STROKE NETO summu. Papildus vērtējums ir klubu komandu dalībnieku STROKE summa.

 Izsitienu vietas: kungiem no dzeltenajiem tee, dāmām no sarkanajiem. Katrs klubs drīkst pieteikt vairākas kluba komandas. Visiem spēlētājiem 2010. gada HCP kartes obligātas.

3. Dalības maksa

Dalības maksa katram dalībniekam 28,- LVL (green fee un pusdienu bufete), dalības maksa Salienas Golfa Kluba biedriem un sezonas karšu īpašniekiem 15,- LVL.

4. Vispārējie noteikumi

Spēlētāji viena turnīra laikā drīkst sevi pieteikt tikai vienam klubam. Kluba intereses drīkst aizstāvēt jebkurš Latvijā spēlējošs golferis, kurš sevi pieteicis kādam no Latvijā esošajiem klubiem. Klubs piesaka dalībniekus līdz 10.09.2010. plkst. 16:00. Pieteikumā jānorāda golfera vārds, uzvārds un HCP. Pieteikties golfa laukuma „Saliena” reģistratūrā tel. +371 67160300, vai pa e-mailu golf@saliena.com.

5. Kausa organizatori:  "DnB NORD" Banka

6. Tiesāšana

Strīdīgu jautājumu gadījumos lēmumu pieņemšanā piedalās Saliena Golf sacensību komitejas locekļi.

7. Punktu skaitīšana

Klubu rezultātus nosaka, summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE NETO rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 18. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”. Ja vairāki klubi dala zemākās vietas, augstāku vietu ieņem klubs ar mazāku HCP summu.

8. Apbalvošana

Uzvarētājklubs saņem AS DnB NORD Banka ceļojošo golfa klubu kausu un naudas balvu (LVL 600.-). Pirmās trīs vietas saņem piemiņas kausus un balvas.

Labākais klubs STROKE vērtējumā saņem speciālu kausu un balvas. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 18. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”.

9. Vieta un laiks

Sacensības notiek 12.09.2010. plkst. 10:00 Salienas golfa laukumā. Starts vienlaicīgi no visām bedrītēm.

Pēdējās izmaiņas , 19.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē