Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf" +5

Vēl visu janvāri "Ozo Golf Club" piedāvā sezonas kartes par īpašo cenu, un tagad katram kļuvis vieglāk sarēķināt, vai, un cik tas ir izdevīgi. "Ozo" laukums publicējis green fee un citu pakalpojumu cenas 2006.gada sezonai - spēle vidēji maksās par pieciem latiem vairāk nekā pērn, bet paņemt stundu pie pro maksās apmēram tikpat, cik zobārsta apmeklējums ne bez iemesla.

Mācību, ka skola maksā naudu, apliecina treniņlaukuma bumbu jaunās cenas - viens spainītis šosezon izmaksās divus, nevis vienu latu. Toties pirms mačiem izsists spainītis tagad būs lielāks ieguldījums meistarības atsvaidzināšanā, jo satilpinās 50 bumbiņu - arī gandrīz divas reizes vairāk nekā iepriekš.

Nedēļas pirmajās četrās dienās 18 bedrīšu spēles green fee ir 25 lati, bet nedēļas nogalē, ieskaitot piektdienu, - 30 latu. Privilēģija spēlēt bez maksas ir Rīgas Golfa skolas audzēkņiem un, protams, "Ozo Golf" kluba biedriem.

Savukārt akadēmiskā stunda treniņlaukumā kluba pro Artūra Krukova vai Hakan Svensson sabiedrībā izmaksās 20 latu. Mācoties divatā, zināšanas varēs iegūt ar būtisku atlaidi, jo šādā gadījumā maksa ir noteikta 25 latu apmērā. Tikpat maksās video nodarbība vienai personai.

Green fee maksas celšana, salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, ir padomā arī "Viesturos", taču šīs cenas vēl nav guvušas oficiālu atspoguļojumu.

Vairāk par dažādu pakalpojumu un green fee cenām - http://www.ozogolf.lv/main04.html

Pēdējās izmaiņas , 19.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē