Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Garāks ceļš uz uzvaru

Visiem laureātiem šajā nedēļas nogalē vajadzēja izspēlēt dubultu porciju golfa, lai tiktu pie sacensību balvām. Ja "Ozo Golf Club" laukumā "TAG Heuer" 36 bedrīšu maratona izspēle iekļāvās vienā dienā, tad "Saliena Open" dalībnieki laukumā devās gan sestdien, gan svētdien. Par "Saliena Open" čempionu sitienu spēlē kļuva Roberts Tiļuks.

"TAG Heuer" mačos tiešām vajadzēja smalka hronogrāfa precizitāti, lai noteiktu uzvarētāju kungu spēcīgākajā handikapu grupā. Trīs jaunie golferi HCP neto ieskaitē divu raundu summā nospēlēja ar -8 zem personiskā PAR, un tikai pēc papildu nosacījumiem par pirmās vietas ieguvēju kļuva Gustavs Jankavs.

Otrajā grupā kungiem brangākais stableford punktu guvums bija Jānim Ķuzem, savukārt dāmu konkurencē absolūti labāko rezultātu sasniedza Ineta Rēvalde.

Visi uzvarētāji saņēma prāvu čeku "TAG Heuer" laikrāžu iegādei, tiesa, sagaidāms, ka pirkumam atvēlētā summa saruks par dažiem desmitiem eiro, lai nenāktos šķirties no amatiera statusa.

Spēkos ļoti līdzīga cīņa bija arī "Saliena Open" turnīra uzvarētāja noteikšanā sitienu spēlē - pa 161 sitienam divu dienu summā bija gan Robertam Tiļukam, gan Tālivaldim Pētersonam. Tomēr ar labāku rezultātu otrajā kārtā čempiona balvu saņēma Tiļuks.

"Saliena Open" HCP neto ieskaitē atsevišķās handikapa grupās uzvarēja Jan Gustafsson, Nauris Driksna un Aiga Nesaule.

Pēdējās izmaiņas , 15.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē