Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

2479.vieta rangā

Golfa profesionāļu reitingā nekas nav mainījies - Tiger Woods arvien turās līderpozīcijās, taču milzu kritienu zvaigzne piedzīvojusi rangā, kuru saviem klientiem izstrādā viena no ASV vadošajām mārketinga aģentūrām. Davie Brown indeksa listē Woods tēls ir atkritis uz 2479.vietu.

Slavas spožākajos mirkļos Woods bija ticis līdz 6.vietai Davie Brown indeksā, taču dramatiski zaudēja pozīcijas kopš skandāliem privātajā dzīvē.

Davie Brown indekss raksturu tēla vērtību patērētāju piesaistīšanā un ietekmi uz pircēja izvēli. Pašreizējais indeksa līderis ir ASV prezidents Barack Obama, savukārt Woods nonācis dopinga dēļ riteņbraukšanā nelāgu slavu ieguvušā Floyd Landis un aktiera Mel Gibson sabiedrībā.

Taču mārketinga guru atgādina, ka Woods joprojām ir zvaigzne un aizejošās desmitgades izcilākais golferis. Lai nezaudētu palikušos sponsrus un slēgtu jaunus, kaut arī mazākus līgumus, Woods gan nevarēs atļauties četros raundos spēlēt ar +18 virs PAR, kā pagājušajā nedēļā "WGC-Bridgestone Invitational".

Ceturtdien startējušajā PGA čempionātā, kas risinās "Whistling Straits" laukumā, Viskonsinā, Woods pirmo raundu nospēlēja ar -1 zem PAR. Četrus sitienus zaudējot līderim Matt Kuchar, Woods saglabā cerības uz revanšu.

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē