Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

ASV bez Woods?

Pēc profesionāļa karjerā sliktākā rezultāta Tiger Woods neuzskata sevi par cienīgu spēlēt ASV komandā Ryder kausa izcīņā, taču pasaulē populārākais golferis cer, ka situācija vēl mainīsies, un izdosies atgūt sportisko formu. Woods neslēpj, ka cēloņi tādiem rezultātiem kā +18 virs PAR "Bridgestone Invitational" turnīrā rodami ārpus golfa laukuma.

Nekad iepriekš Woods PGA turnīrā nebija nospēlējis ar +18 virs PAR, par 30 sitieniem atpaliekot no sacensību uzvarētāja Hunter Mahan, turklāt tas viss notika turnīrā, kur golfa karalis līdz šim septiņas reizes uzvarēja.

Lai gan Woods saglabāja pasaules ranga līdera pozīcijas, viņš atzina, ka pārāk daudz prasījuši skandāli privātajā dzīvē, un nav nekā priecīga +18 virs rezultātā. "It īpaši, ja par manu handikapu būtu uzskatāma nulle," viņš piebilda.

Ryder kausa ASV komandas reitingā Woods ir 10.vietā, un pats viņš sevi mačam pret Eiropas komandu nepieteiktu. Woods nav uzvarējis nevienā turnīrā kopš pagājušā gada novembra, tomēr viņš cer atgūties līdz Ryder kausa komandu sastāva nosaukšanai.

Jau tagad ir skaidrs, ka Eiropas komandā uz Ryder kausu faktiski nepretendēs Sergio Garcia, jo spānis pēc PGA čempionāta ieturēs divu mēnešu pauzi, lai uzlabotu savu spēli. Garcia ir spēlējis piecās pēdējās Ryder kausa izcīņās, gūstot 14 uzvaras, četrus neizšķirtus un sešus zaudējumus.

Cīņas par Ryder kausu "Celtic Manor Resort" laukumā, Velsā, risināsies no 1. līdz 3.oktobrim.

Pēdējās izmaiņas , 10.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē