Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Krista žilbina

Ar apbrīnojamu rezultātu otrajā kārtā Krista Puisīte sestdien kļuva par vienpersonisku "Rietumu banka Latvian Open" līderi dāmu konkurencē. No bugijiem brīvā dienā Krista izcīnīja piecus bērdijus un raundā finišēja ar izcilu -5 zem PAR. Uzvaru turnīrā gan tas vēl negarantē, lai arī pārsvars pār tuvāko konkurenti ir iespaidīgs.

Otrajā vietā izvirzījās Hadas Libman, kas sestdien "Ozo" laukumu izspēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR. Izraēliete no līderes atpaliek astoņus sitienus, kas ļaus Kristai svētdien izšķirošo raundu uzsākt ar mierīgāku prātu.

Ar bērdiju otro kārtu uzsāka Māra Puisīte, un vēl pēc 5. bedrītes bija mīnusā pret laukumu, taču turpmāk Latvijas amatieru čempionei tik labi vairs neveicās. Raundā finišēts ar +4 virs PAR un tāds pat rezultāts arī summā, kas ir par vienu sitienu vairāk nekā Libman.

Par vietu trijniekā cīnīsies arī Linda Dobele, kura otrajā kārtā tāpat kā dienu iepriekš stabili nospēlēja ar +3 un summā tātad +6. Vēl par sitienu vairāk ir igaunietei Annika Meos, kuru nu jau laikam varētu dēvēt par bijušo čempioni, jo līdz augstākajām vietām viņai aizsniegties šķiet nereāli.

Ar problēmām savā spēlē vēl nav tikusi galā Laura Jansone. Reti sitot no fērvejiem, Laura noslīdēja uz dalītu 7.vietu bez pamatotām cerībām svētdien tikt daudz augstāk.

Meitenes sestdien spēlēja vēsākajā rīta pusē, kad netipiski rāmais "Ozo" laukums vēl nelīdzinājās brīvdabas pirtij. Savukārt kungiem, kam starta laiki bija vēlāk pēcpusdienā, nācās rēķināties ar drīzāk Malaizijai vai Singapūrai piedienīgu klimatu.

Taču tas nebija šķērslis labiem rezultātiem - divi golferi nospēlēja zem PAR, un dienas labākais rezultāts (68) ļāva vācietim Sascha Schmidt izvirzīties dalītā līdera godā. Pēc divām dienām +4 virs PAR summā ir arī igaunim Enn Paaro. Līderu flaitā svētdien vēl spēlēs soms Jani Hietanen, kam ir +5.

Pozīcijas uzlaboja arī Dāvis Puksts, pēc +1 virs PAR raunda pakāpjoties uz dalītu 6. vietu. Augstāk uz 14.vietu tika Reinholds Pīrāgs, bet Kristaps Krištopans pēc PAR raunda ir 18.vietā.

Dažiem golferiem turnīrs beidzās līdz ar katu, kas kungiem bija +55 virs PAR un atsijāja septiņus spēlētājus. Tādējādi svētdien startēs 73 kungi un 18 dāmas, kam kats bija augstāks - ar +41 virs PAR.

Čempionu godināšana svētdien gaidāma ap plkst. 16.30.

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē