Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pie simta robežas

Kamēr tiek skaitītas pēdējās stundas pirms "Rietumu banka Latvian Open" sākuma, dažus simtus kilometru tālāk uz ziemeļiem trešdien aizsākās Eiropas amatieru individuālais čempionāts. Vienīgais Latvijas pārstāvis Kārlis Broders pirmajā raundā Somijā nospēlēja ar +6 virs PAR, taču ar to bija par maz, lai iekļūtu pirmajā simtniekā.

"Linna Golf" PAR 72 laukumu Kārlis izspēlēja ar 78 sitieniem, tiekot pie diviem bērdijiem un savācot vienlīdz daudz PAR un bugiju. Taču vieta, ko iespējams ieņemt ar šādu rezultātu, skaidri raksturo sacensību līmeni.

Rezultāts sliktāks nekā PAR turnīra tabulā jau nozīmē palikšanu uz ceturtā desmita sliekšņa, bet dalītas līderpozīcijas 144 dalībnieku konkurencē varēja ieņemt ar -5 zem PAR.

Nedaudz labāk veicās igaunim Mark Suursalu, kurš ar +3 virs PAR dala 62.vietu. Savukārt par somu jauno Tiger Woods pirms kāda laika dēvētais Toni Hakula, kurš ir uzspīdējis arī "Hansabanka Baltic Open", nospēlēja par vienu sitienu sliktāk nekā Kārlis.

Ceturtdiena viesīs skaidrāku skatu uz izredzēm pārvarēt katu - nolikums paredz, ka ceturtajam raundam kvalificēsies 60 labākie plus vienādo rezultātu īpašnieki.

Eiropas amatieru čempionāta rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 04.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē