Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā iespēja tikt "Latvian Open"

Trešdien vēl var ielēkt pēdējā vagona pēdējās durvīs un paspēt pieteikties dalībai "Rietumu banka Latvian Open", kas šīs nedēļas nogalē risināsies "Ozo Golf Club" laukumā. Kam būs lemts šogad pacīnīties par uzvaru Latvijā prestižākajā turnīrā, kļūs redzams sacensību pirmajā dienā, taču pretendentu netrūks, jo pieteikumi šogad ir plūduši plašā straumē.

Sagaidāms, ka kopējais spēlētāju skaits kungu un dāmu konkurencē varētu būt rakstāms trim cipariem, ja vien ieradīsies visi pieteikumu iesniedzēji. Turklāt var diezgan droši prognozēt, ka vēl pa kādam pieteikumam ienāksies arī trešdien.

Dalības handikapa robeža ir HCP 15 kungiem un HCP 20 dāmām - tas jāatceras tiem, kas vēl gribētu iekļūt spēlētāju pulkā.

Patlaban pieteikumus ir iesūtījuši spēlētāji no 10 ārvalstīm, līdz ar to "Ozo" laukumā būs pārstāvēta ne tikai Latvija, Igaunija un Lietuva, bet arī Anglija, Francija, Itālija, Izraēla, Krievija, Turcija, Somija un Vācija. Turnīrā no piektdienas līdz svētdienai izspēlēs trīs kārtas, un, cerams, ka intrigas atrisinājums tiks piedzīvots tikai pašā sacensību noslēgumā.

Ja kungu konkurencē Latvijas izredzes uz uzvaru mazina Kārļa Brodera došanās uz Eiropas amatieru čempionātu, tad dāmu cīņās mājiniecēm jāpacenšas atkārtot 2007. gada panākums, kad ar Lauras Jansones pūlēm līdz šim pēdējo reizi savā "Open" Latvija bija uzvarētāju godā. Sagaidāms, ka laukumā dosies visas spēcīgākās Latvijas golferes.

Līdzšinējos 15 "Latvian Open", kas bijuši dažādi un savam laikam atbilstoši gan pēc dalībnieku sportiskās meistarības līmeņa, gan spēlētāju sastāva, pašmāju golferiem izdevies gūt 15 uzvaras - izcīnīti septiņi tituli kungiem un astoņi - dāmām.

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē