Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pučei absolūta uzvara

LMT Prezidenta kausa izcīņā sestdien lielā diena bija Santai Pučei, kura pirmo vietu ieguva ar iespaidīgiem 45 stableford punktiem, un rezultātā pirmo reizi iemantoja padsmitnieces handikapu. Solīdas HCP korekcijas sev garantēja arī citi laureāti, tomēr tuvākos sekotājus uzvarētāja apsteidza par četriem punktiem.

Nākamās trīs pozīcijas ieņēma Ilmārs Naglis seniors, Igors Lipskis un Gatis Birkavs, kam visiem bija pa 41 punktam, taču pēc papildu rādītājiem vietas tika sadalītas tieši šādā secībā.

"Ozo Golf Club" laukumā startējot vairāk nekā sešiem desmitiem dalibnieku, labāk par savu līdzšinējo handikapu nospēlēja gandrīs piektā daļa golferu, apliecinot, ka vasaras jaukākās dienas netiek velti šķērdētas, bet gan ar atdevi meistarības uzlabošanā.

Laba spēle golferiem veicināja labu noskaņojumu jau pirms laba laika par tradicionālu kļuvušajā turnīrā, taču nākamā nedēļas nogale ne vienam vien tuvojas ar nopietniem pārbaudījumiem, jo jau pēc dažām dienām Rīgā sāks pulcēties "Rietumu banka Latvian Open" dalībnieki.

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē