Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā diena labākā

Ar lieliem panākumiem Latvijas izlase Eiropas golfa asociācijas (EGA) Izaicinājuma balvas izcīņas pēdējā dienā palepoties nevarēja, taču komandai pēdējais raunds vismaz bija veiksmīgāks un samērojamāks ar tuvāko konkurentu iespēto. Lietu kārtību gan tas neizmainīja, un Latvija finišēja pēdējā vietā.

Pozitīvā nozīmē visstabilākos rezultātus trīs dienas "Estonian Golf & Country Club" laukumā ilgušajā turnīrā Latvijas komandā parādīja Svens Ermansons un Kristaps Gulbis. Arī pēdējā dienā viņi bija labākie ar attiecīgi +12 un +13 virs PAR.

Zem 90 sitieniem ar +15 un +17 virs PAR sestdien nospēlēja Roberts Vanags un Gustavs Jankavs, savukārt Roberta Eihmaņa un Riharda Tiļuka rēķinā attiecīgi +22 un +23 virs PAR.

Priekšpēdējās vietas īpašnieki igauņi pēdējā raundā nospēlēja par astoņiem sitieniem labāk nekā Latvijas ieskaites piecinieks, taču kopvērtējumā abas kaimiņvalstis šķīra iespaidīgi 64 sitieni.

Turnīrs skaidri parādīja, ka potenciāls izaugsmei Latvijas jaunajiem spēlētājiem vēl ir milzīgs, un būs jāiegulda pamatīgs un ilgstošs darbs, lai varētu līdzvērtīgāk konkurēt kaut vai ar tuvākajiem kaimiņiem Austrumeiropā.

Izaicinājuma balvas ieguvēji zviedri parādīja, ka viņi spēlē pāris klases augstākā līmenī, turnīru noslēdzot ar +6 virs PAR, un iegūstot tiesības nākamgad cīnīties Eiropas zēnu čempionātā. Otro vietu ar +90 virs PAR ieguva Īslande, aiz sevis atstājot Turciju (+97), Slovākiju (+101), Poliju (+106), Krieviju (+120), Ungāriju (+146), Igauniju (+191) un Latviju (+255).

EGA Izaicinājuma balvas rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē