Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Konkurenti atraujas

Pēc sacensību otrās dienas Eiropas Golfa asociācijas (EGA) Izaicinājuma balvas izcīņā zēnu komandām praktiski ir skaidrs, ka Latvija finišēs turnīra tabulas pašā lejasdaļā. Lai gan piektdien "Estonian Golf & Country Club" laukumā nevienam no latviešiem nebija trīsciparu skaitļu, vidējie rezultātie izrādījās vēl pieticīgāki nekā pirmajā raundā.

Komandas līderis otrajā raundā bija Svens Ermansons, kurš tāpat kā dienu iepriekš nospēlēja ar 86 sitieniem (+14 virs PAR). Zem 90 sitieniem finišēja vēl tikai Kristaps Gulbis (88), bet tālākie rezultāti iezīmēja lielākus plusus. Pa 92 sitieniem bija Gustavam Jankavam, Robertam Vanagam un Robertam Eihmanim, savukārt Rihards Tiļuks kluba mājā ieradās ar 94 sitieniem.

Tādējādi komandas rezultāts, summējot piecu labāko dalībnieku iespēto, bija +90 virs PAR, kas ir par četriem sitieniem sliktāk nekā pirmajā raundā. No igauņiem, kas sacensību noslēgumā visticamāk arī būs priekšpēdējie, Latvijas jauniešus šķir jau 56 punkti.

Tikpat pamatīga punktu starpība ir arī rezultātu tabulas pretējā polā, kur Zviedrija ir vadībā ar +8 virs PAR, bet otrajā vietā esošās Īslandes rēķinā ir +61 virs PAR. Cīņa par pārējām vietām trijniekā gan ir ļoti asa, jo tikai septiņi sitieni šķir Īslandi no 4. vietā esošās Slovākijas.

EGA Izaicinājuma balvas rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē