Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Avoti" atklāj sešinieku

Latvijas pļavu golfa čempionāta posmā "Avotos" oficiāli atklāja sešu bedrīšu laukumu, turklāt ar plāniem jau pārskatāmā nākotnē izvērsties līdz deviņu bedrīšu standartam. Pirmajā turnīrā "Avotu" jaunajā statusā uzvarēja Einārs Līsmanis.

Vienlaicīgi ar Latvijas pļavu golfa asociācijas sezonas posmu "Avotos" aizvadītās nedēļas nogalē notika "Audi" kausa izcīņa, tādēļ bija gan automašīnu prezentācija, gan citas ar spēkratiem saistītas izdarības. 

Lielākoties uz sacensībām pulcējās Vidzemes golferi no tuvējiem apvidiem, taču no Rīgas puses bija klāt arī Māris Gulāns, pēc kura dizaina izveidots spēles laukums. Tajā ir divas PAR 4 bedrītes, tātad laukuma kopējais PAR ir 20, bet kopējā distance - 1260 metru. Lai spēli padarītu sarežģītāku, laukumā ir izveidoti 10 bunkuri un četri dīķi.

Sagaidāms, ka jau šosezon "Avotu" laukums tiks slopēts, līdz ar to nodrošinot iespēju golferiem ar spēli tajā izmainīt savu handikapu. Kā jau jaunā laukumā, tikko kā atklātajā tā daļā zāle kļūs spēcīgāka nākamgad, taču spēlētāji atzinīgi vērtēja arī tagadējo zāliena kvalitāti. Sagaidāms, ka vēl trīs bedrītes varētu tapt pāris gadu laikā, tomēr investīcijas būs atkarīgas no golferu skaita pieauguma tempa.

Uz sešu bedrīšu atklāšanas turnīru bija pulcējušies 30 dalībnieku. Kungiem trijniekā aiz uzvarētāja Līsmaņa otrais bija Ingars Priščepa, bet trešais - Jurģis Ābele. Savukārt dāmām labākā bija Dace Ozoliņa.

Pļavu golfa čempionāts šosezon jau ticis pāri ekvatoram, un pēc sešiem posmiem kopvērtējumā vadībā izvirzījies Gatis Liniņš, apsteidzot Gundaru Rauzu. Taču vietu sadalījums līderu grupā var izmainīties jau šo sestdien, kad "Reiņa trasē" notiks nākamais posms.

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē