Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Dobeļiem trofeja Nr.2

Kamēr Linda Dobele sekmīgi cīnījās igauņu frontē, juniores tēvs Guntars Dobelis arī nesēdēja rokas klēpī salicis, un kopā ar Jāni Jākobsonu svētdien "Viesturos" kļuva par Brīvo komandu turnīra uzvarētāju. Katrā no atsevišķajiem apakšturnīriem Dobelis ar Jākobsonu bija otrie, taču iekrātie punkti summā deva 1.vietu.

Pirmajās deviņās bedrītēs spēlētajā scramble neto labākie bija Dainis Riziks un Roberts Bišs, par to atbilstoši sacensībās startējušo komandu skaitam nopelnot 11 punktus. Taču nākamajās deviņās bedrītēs fourball spēlē jaunajiem golferiem tik labi negāja, un šajā ieskaitē viņi bija ceturtie, summā noslīdot uz 3. vietu.

Fourball spēlē vislabāk veicās Marekam Nemmem un Nikolajam Keņinam, kuri tāpat kā uzvarētāji summā guva 20 punktu, taču ierindojās 2. vietā augstāka komandas handikapa dēļ.

Jāpiebilst, ka pirmās un trešās vietas ieguvēji laukumā pavadīja sešas stundas, jo komandu nepāra skaita dēļ vienā flaitā spēlēja trīs dueti. Dienas vidū "Viesturos" gaiss bija uzkarsis virs 30 grādiem, taču laikam jau latvieši ir gana labi aklimatizējušies, lai pat ilga spēle šādos subtropu laikapstākļos netraucētu izcīnīt godalgotas vietas.

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē