Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Lindai igauņu sudrabs

Stabili nospēlējot visus trīs raundus, Linda Dobele svētdien kļuva par Igaunijas amatieru "Open" vicečempioni. Sacensību pēdējā dienā Linda nospēlēja ar +8 virs PAR, kas ļāva noturēties otrajā pozīcijā. Savukārt kungu konkurencē Kārlis Broders finišēja dalītā 14. vietā.

Trīs dienu summā Lindas rezultāts "Estonian Golf & Country Club" laukumā bija +25 virs PAR - tieši tāds pat skaitlis kā pirms gada, kad tas deva dalītu 5. vietu.

Par čempioni pārliecinoši kļuva visu laiku līderes godā bijusī Larissa Steinfeldt ar +9 virs PAR, bet labāko trijnieku noslēdza vēl viena vāciete Julie Schmauk, kura no Lindas atpalika divus sitienus.

Dalītā 5. vietā finišēja Elīza Vilde (+34), uz pirmā desmita beigām pēdējā dienā pakāpās Ieva Čače (+47), bet Indra Eniņa palika uzreiz ar 10 labākajām (+48). Katu pārvarējušo 17 spēlētāju sarakstu noslēdza Krista Čače (+61) un Anna Diāna Švanka (+67).

Savukārt Kārlis pēdējā raundā nospēlēja par 10 sitieniem labāk nekā dienu iepriekš, taču arī 80 sitieni bija manāmi par daudz, lai pakāptos būtiski augstāk rezultātu tabulā. Trīs dienu summā iespēts +31 virs PAR, savukārt čempions lietuvietis Arrnas Kaunas summā finišēja ar +7.

Mārcis Broders sacensības noslēdza 48. vietā ar +53.

Igaunijas amatieru "Open" rezultāti

Kungi

Dāmas

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē