Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Cerības uz meitenēm

Igaunijas amatieru "Open" pēc sestdien aizvadītās otrās kārtas visaugstāk ir tikusi Linda Dobele, pakāpjoties uz otro vietu. Par vietu trijniekā svētdien būs jācīnās arī Elīzai Vildei un Indrai Eniņai, savukārt kungu konkurencē Kārlis Broders pēc absolūti melnās dienas neko daudz augstāk par vietu desmitniekā vairs nevar tēmēt.

Otrajā raundā Kārlis nospēlēja ar sev neraksturīgu +18 virs PAR rezultātu jeb 90 sitieniem, taču tik neveiksmīgai dienai nav nekāda pārpasaulīga izskaidrojuma. Pirmajās divās bedrītēs dabūjis divus bugijus, lielākajās nepatikšanās Latvijas amatieru čempions nonāca 4. bedrītē (PAR 4), kur pēc trim bumbiņām autā sanāca deviņi sitieni.

Vēlāk bugiji mijās ar PAR, otrajā deviņniekā vēl divi divkārši bugiji, līdz finišā divu raundu summā jau +23 virs PAR un dalīta 16. vieta. Lai nu kā, bet svētdien jācīnās tālāk, lai atgūtu ticību sev.

Mārcis Broders nospēlēja ar 95 sitieniem, un divu dienu summā +34 virs PAR viņu ierindo kata pareizajā pusē un dalītā 41. vietā. Līderis kungiem pēc otrās dienas ar +3 virs PAR arvien ir lietuvietis Arnas Kaunas.

Latvijai gaišākās noskaņās risinājās spēle dāmu konkurencē, kur dienas otro labāko rezultātu sasniedza Elīza Vilde (77 sitieni), kas viņai ļāva pakāpties uz dalītu 3. vietu ar +21 virs PAR. Īpaši veiksmīgs Elīzai bija uz PAR nospēlētais dienas pirmais deviņnieks ar bērdiju un īglu PAR 4 bedrītē.

Līdere vāciete Larissa Steinfeldt ir vadībā ar deviņu sitienu pārsvaru pār Lindu, kam pēc otrā raunda 79 sitieniem summā ir +17 virs PAR. Četrus sitienus tālāk tāpat kā Elīza ar +21 ir vēl trīs spēlētājas.

Izredzes uz vietu trijniekā nav zudušas arī Indrai, lai gan 87 sitienu otrā diena nebija tik veiksmīga, summā sagādājot +24 virs PAR un 7.vietu. Attiecīgi 11. un dalītā 12. vietā ir Krista un Ieva Čačes (+36 un +37), bet Alise Burkāne (+48) un Dana Zālīte (+50) nepārvarēja katu. Anna Diāna Švanka ar +44 virs PAR bija pēdējā, kam izdevās iekļūt to 17 dalībnieču vidū, kas spēlēs arī svētdien.

Kamēr mūspusē ne visi golferi sadūšojas iet laukumā pamatīgā karstuma dēļ, igauņu zemē ir vējains un apmācies laiks, turklāt līņā, un gaisa temperatūra nokritusies līdz 17 grādiem.

Pēc aculiecinieku teiktā, Igaunijas amatieru "Open" ir sarīkots augstā līmenī, taču tas nav līdzējis piesaistīt krietni daudz spēlētāju. Turklāt necilā stāvoklī ir "Estonian Golf & Country Club" laukums, jo grīnus pamatīgi papostījuši zvēri. Tādēļ uz grīniem ir ļauts bumbiņu nepieciešamības gadījumā bez soda pārvietot rezutātu kartītes attālumā.

Igaunijas amatieru "Open" rezultāti (pēc 2.dienas)

Kungi

Dāmas

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē