Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Startā Kārlis aiz trijnieka

Igaunijas amatieru "Open" pirmajā dienā Kārlis Broders ilgu laiku turējās līderos, tomēr otrajā deviņniekā trīs pieticīgāk izspēlētas bedrītes viņu atvirzīja dalītā 4. vietā. Savukārt dāmu konkurencē trešā ir Indra Eniņa, par vienu sitienu apsteidzot Lindu Dobeli.

Pirmajā raundā Kārlis "Estonian Golf & Country" Club" finišēja ar +5 virs PAR jeb 77 sitieniem, dalot 4. vietu ar veiksmīgāko igauni Mark Suursalu. Līderis ar +1 virs PAR ir lietuvietis ar franču saknēm Arnas Kaunas. Savukārt Mārcis Broders ar +11 virs PAR ir dalītā 19. vietā.

Kārlim neveiksmīgs posms bija no 13. līdz 15. bedrītei, kur bugijs iespraucās starp diviem divkāršiem bugijiem. Taču spēlējami vēl divi raundi, tādēļ cīņa par augstākajām vietām vēl priekšā.

Dāmu cīņās pirmā diena visveiksmīgākā bija Vācijas golferei Larissa Steinfeldt ar +5 virs PAR. Trīs sitienus līderei zaudē mājiniece Merlin Palm, no kuras tikai vienu sitienu atpaliek Eniņa. Dobele dala 4. vietu ar +10 virs PAR.

Desmitniekā ir arī Elīza Vilde, kura dala 9. vietu (+16), bet pozīcijas otrajā desmitā ieņem Krista un Ieva Čačes (T14./+20), Anna Diāna Švanka (16./+22), Dana Zālīte (17./+23) un Alise Burkāne (T18./+26).

Pēc sestdien paredzētās otrās kārtas katu pārvarēs 54 kungi un 18 dāmas, vai nedaudz vairāk spēlētāju, ja uz robežas būs vienādi dalīti rezultāti.

Igaunijas amatieru "Open" rezultāti (pēc 1.dienas)

Kungi

Dāmas

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē